Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χρειάστηκε να συμπληρωθεί η πέμπτη αγωνιστική για να φτάσουν τα Γιάννινα του Γιάννη Χριστόπουλου στην πρώτη τους επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.
Με σκορ 1-0, ο ΠΑΣ επικράτησε του Λεβαδειακού, μιας ομάδας που ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Οι γηπεδούχοι δεν γοήτευσαν με την απόδοσή τους, η τύχη όμως βοηθάει τους τολμηρούς. Ο προπονητής Χριστόπουλος τόλμησε και δικαιώθηκε. Ο νεαρός Νίκος Κοροβέσης κατάφερε να κολυμπήσει στα βαθιά και ήταν μέσα σε ό,τι καλό έκανε ο ΠΑΣ: στο 45′ κέρδισε πέναλτι (ανατροπή) από τον Ναπολεόνι, ο Ιλιτς όμως αστόχησε στο σουτ. Και στο 54′ ήρθε το 1-0 και οι «χρυσοί» βαθμοί, με σουτ από κοντά του Κοροβέση. Ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 41′ με σουτ-άουτ του Βασιλείου.
Τώρα, τα Γιάννινα πήραν βαθιά ανάσα και ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Διαιτητής: Καλογερόπουλος.
Κίτρινες: Λίλα, Πάντος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος, Ντάσιος, Μαχαίρας, Φεγκρούς.
ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ιλιτς, Βίλα, Γεωργίου (71′ Τζάνης), Κοροβέσης (85′ Αυγενίκου), Λίλα, Τσουκαλάς, Οικονόμου (67′ Πατσατζόγλου), Πάντος, Ντάσιος, Κολοβέτσιος.
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος (66′ Μαχαίρας), Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Πόι, Ροτζέριο (81′ Ζαουί), Χοσέμι, Ναπολεόνι.
Η βαθμολογία σε 5 αγώνες: Ολυμπιακός 15, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ 12, Αστέρας Τρίπολης 10, Ατρόμητος, Πλατανιάς 8, Βέροια 7, ΟΦΗ, Αρης, Skoda Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα 5, Παναθηναϊκός 4, Κέρκυρα, Λεβαδειακός 4, Πανθρακικός 3, AEK 1.