Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Αφού διέφυγε τον κίνδυνο νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ.

Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Παπουτσάκης επρόκειτο να αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι-πας.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης που ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ξεκινώντας από απλός ασφαλιστής μέχρι που κατέληξε αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταρείας «Διεθνής Ενωσις», είχε αναμειχθεί για πρώτη φορά με την ομάδα του Εργοτέλη το 2004 και δύο χρόνια αργότερα, ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου του Ηρακλείου, ενώ το 2012 ανέλαβε πρόεδρος του συναιτερισμού της Super League.

Την Τρίτη η κηδεία

Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη θα πουν την Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αναγγέλλουμε ότι στις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν. Η νεκρ’ώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου».