Τίτλοι τέλους του Κουίνσι στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση της ΠΑΕ απέσυρε την πρότασή της για τον γκανέζο εξτρέμ, καθώς θεώρησε υψηλές τις απαιτήσεις της Αλ Σαντ. Ο πρόεδρος της πράσινης εταιρείας Δημήτρης Γόντικας στη χθεσινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής ενημέρωσε για τις επαφές που είχε με την ομάδα του Κατάρ. Οι Αραβες δεν είχαν σταθερό πλάνο για την πώληση του γκανέζου εξτρέμ καθώς ανέβασαν την τιμή του και δεν συμφώνησαν στις πολλές δόσεις που είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός. Ετσι οι υπεύθυνοι του ΠΑΟ θα περιμένουν τον Φερέιρα για να υποδείξει άλλη λύση για τη θέση του Κουίνσι.

Ο Μπρούνο Φορναρόλι υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Ο κ. Γόντικας θα συναντηθεί σήμερα με τον μάνατζερ του Γιώργου Καραγκούνη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Kαίγεται ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για να μπουν στα ταμεία πάνω από 15 εκατ. ευρώ! Σήμερα το μεσημέρι (13.00) θα γίνει η κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας για τον γ’ προκριματικό γύρο και το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπριζ (Βέλγιο), Βασλούι (Ρουμανία), Φέγενορντ (Ολλανδία), Μαδέργουελ (Σκωτία).

Το φράγμα των 3.100 μελών έσπασε χθες η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Εχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.700.000 ευρώ, ενώ έχουν πωληθεί περίπου 3.500 εισιτήρια διαρκείας. Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη στήριξή της στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ κατηγόρησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη: «Πήρε την ομάδα πρώτη σε τίτλους και την παρέδωσε δεύτερη και με διαφορά». Ο Ενιαίος Φορέας καταφέρθηκε εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Εχει τεράστιες ευθύνες για την τωρινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, για την αποτυχία της πολυμετοχικότητας, για την απώλεια πολλών τίτλων και για τη μη δημιουργία ποδοσφαιρικής στέγης».