Δέκα εκατομμύρια άτομα επισκέφθηκαν μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσεία αυτοκινήτου στον κόσμο, το BMW Welt.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Οκτωβρίου του 2007 που άνοιξε τις πύλες του έως και τις αρχές Ιουλίου από το BMW Welt έχουν περάσει 10 εκατομμύρια άνθρωποι. Τον 10.000.000στό επισκέπτη υποδέχτηκε προσωπικά ο ίδιος ο επικεφαλής του BMW Welt και ο πρεσβευτής του BMW brand, πρίγκιπας της Βαυαρίας. Ο τυχερός επισκέπτης πήρε και ένα ωραίο δώρο: θα οδηγήσει τη νέα Z4 για τέσσερις εβδομάδες.

Οι επισκέπτες του προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το 59% προέρχεται από τη Γερμανία, με το 37% από τη Βαυαρία. Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το BMW Welt πάνω από μία φορά. Ο μεγαλύτερος αριθμός διεθνών επισκεπτών, 13% συνολικά, προέρχεται από τις ΗΠΑ και ακολουθεί η Βρετανία με 8%.

Εκτός από τη μεγάλη θεματολογία του BMW Welt, που έχει ως επίκεντρο το αυτοκίνητο, έχουν καταγραφεί και πολλά χάπενινγκ, όπως το ότι πολλοί εκμεταλλεύονται την επίσκεψή τους στο BMW Welt για να κάνουν πρόταση γάμου στη σύντροφό τους!

Ακόμη έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 1.250 πάρτι γενεθλίων ενώ πάνω από 85.000 παιδιά και νέοι έχουν λάβει μέρος στα προγράμματα BMW Junior.