Ο ρόμβος μπορεί να περιμένει. Στο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στην Ολλανδία, νίκησε μεν με 2-0 τη βελγική Μονς, φάνηκε όμως ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να παίξει αμέσως το 4-4-2 σε ρόμβο και ο Γιώργος Δώνης εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Europa League παίζοντας 4-4-2 στην ευθεία. Στο φιλικό με αντίπαλο τη Μονς, ο Δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με 4-4-2 με ρόμβο και στο δεύτερο με 4-4-2 στην ευθεία. Τα δύο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πέτυχαν οι Γιάννου (41′) και Ρομπέρ (52′), καλό ποδόσφαιρο όμως η ομάδα απέδωσε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία και η άφιξή του αναμένεται να φέρει εξελίξεις και όσον αφορά τον Μπαρνς, ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και μια εβδομάδα από τον Γιώργο Δώνη.

Σήμερα τελειώνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον έλεγχο στην εταιρεία που συνεχίζεται, δεν έχει κάνει άλλη κίνηση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εξασφαλίσει παράταση ενός ακόμη μήνα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ελπίζοντας ότι ο ρώσος ομογενής θα μπει μέχρι τα μέσα Αυγούστου, για να δώσει σημαντική ανάσα στα οικονομικά του συλλόγου.