Σε στρατηγική συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex προχώρησαν οι εταιρείες ηλεκτρονικών πωλήσεων Getitnow και Meandhome.

Από τις 10 Ιανουαρίου του 2012, οι επισκέπτες των www.getitnow.gr και www.meandhome.gr μπορούν να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους σε 752 νέα σημεία σε όλη την Ελλάδα χωρίς να επιβαρυνθούν με μεταφορικά, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας τους.

Συγκεκριμένα το Getitnow.gr και το Me&home (θυγατρική του) με τη συνεργασία αυτή πετυχαίνουν την εξάπλωση των ηλεκτρονικών αγορών σε κάθε περιοχή της χώρας και οι αγοραστές των δύο εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 592 σημεία διανομής των ΕΛΤΑ ή κάποιο από τα 160 καταστήματα Speedex για τη δωρεάν παραλαβή ή πληρωμή της παραγγελίας τους.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους ανθρώπους της εξυπηρέτησης πελατών της Digital Shopping, σε πραγματικό χρόνο μέσω των καθιερωμένων υπηρεσιών του Help Desk για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκόλυνση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση.