Για αύριο, Δευτέρα προβλέπονται βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά:

Σήμερα, Κυριακή, στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και γρήγορα θα μετατραπούν σε δυτικοί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και ανατολικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά τοπικά στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και γρήγορα δυτικοί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις τις πρωινές ώρες, κυρίως στα νότια, με τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στα νότια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια. Τη νύχτα οι βροχές θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο.