Οταν ο Βάσκος ρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον αντίπαλο, είπε: «Ισως να συνέβη κάτι τέτοιο. Εμείς θέλαμε να εκτιμήσουμε όσο πρέπει τον αντίπαλο, αλλά υποσυνείδητα πολλές φορές δεν το κάνεις. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, τότε υπεύθυνος είναι ο προπονητής».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του χθες έκανε «ένα βήμα πίσω» και συνέχισε: «Οταν περιμένεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι όπως αυτό σήμερα και τελικά το χάνεις, η πίεση γίνεται εντονότερη. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα φαίνεται ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Αν πιστέψαμε ότι είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι, τότε κάναμε λάθος. Από εδώ και πέρα τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απώλεια άλλων βαθμών. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ στη συνέχεια. Στην αρχή, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, πιστέψαμε ότι θα μπορέσουμε να περάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να βάλουμε γκολ. Οσο περνούσε ο χρόνος, η άμυνα πήγαινε όλο και πιο πίσω και έτσι δεν είχαμε χώρο για να δημιουργήσουμε. Ημασταν απρόσεκτοι και στην τελική πάσα».

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει παράδοση ως προπονητής εναντίον του Ολυμπιακού. Χθες στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα θυμήθηκε ότι στο Καυταντζόγλειο ως προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε νικήσει, η ομάδα του Πειραιά όμως είχε πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι εκείνο και το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ με την περίφημη υπόθεση Βάλνερ. «Για να πάρεις ένα αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός χρειάζεσαι και τύχη και εμείς την είχαμε στην αρχή του αγώνα όπου δεν μπήκαμε καλά. Σε κάποιες στιγμές ανεβάζαμε πολύ ψηλά την πίεση και αν ήμασταν λίγο προσεκτικοί ίσως να μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να τα διαχειριζόμαστε σωστά, γιατί μας δίνουν κουράγιο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τον τίτλο».