Με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ «δάγκωσε» και τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς έφτασε τους 15 βαθμούς! Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν μέτριος, αλλά στο δεύτερο ήταν ο γνωστός φετινός ΟΦΗ στο γήπεδό του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς και την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου. Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος, όχι μόνο για τα τρία γκολ, αλλά για την απόδοσή μας. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια, και τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά τα οικονομικά τα αφήνουμε έξω. Εμείς είμαστε στον ΟΦΗ για να γράψουμε ιστορία» είπε ο Νίκος Αναστόπουλος την ώρα που ο Νίκος Μαχλάς έδινε υπόσχεση στους παίκτες ότι σύντομα «θα βρεθεί λύση και στο οικονομικό». Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του επεσήμανε: «Εγινε ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατός στις στημένες φάσεις και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε αυτόν τον τομέα. Στα δύο πρώτα γκολ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τα μαρκαρίσματα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να βάλουμε γκολ σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι».

Σκόρερς: 50′ Σίσιτς ,56′ Παπουλής, 90’+2′ Ζόρντι Λόπεθ.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου).

ΟΦΗ: Κάρολ, Μπουλούτ (83′ Βάντο), Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Παπουλής, Σουμπίνιο (85′ Ζόρντι Λόπεθ), Σίσιτς (68′ Χόρχε Λόπεθ), Μάντζιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Ράγιος (66′ Μπακασέτας), Ουσέρο (36′ Μπρέσκα), Aλβαρες (56′ Χούλι), Ροτζέριο, Περόνε.