Για κίνηση επιχειρηματιών, οι οποίοι προς το παρόν διατηρούν την ανωνυμία τους αλλά έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι υπό προϋποθέσεις ενδιαφέρονται για τον ΟΦΗ, κάνουν λόγο οι πληροφορίες από το περιβάλλον της κρητικής ομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι επιχειρηματίες αυτοί έχουν κάνει σειρά επαφών τις τελευταίες ημέρες με μεγαλομετόχους και τους έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους. Οι εξελίξεις αναμένεται να κορυφωθούν, αν όχι μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα πριν από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ στις 30 του μήνα.

Στον ΟΦΗ περιμένουν αυτή την εβδομάδα να εισπράξουν ένα σοβαρό ποσό – περίπου 200.000 ευρώ – από την αποδέσμευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μια χορηγία του ΟΠΑΠ. Η συμφωνία με την πλευρά Βατσινά θα δώσει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να εκταμιεύσει ένα σημαντικό ποσό και να το διαθέσει σε οικονομικές εκκρεμότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και σε άλλες υποχρεώσεις.

Στα αγωνιστικά η εβδομάδα θα είναι γολγοθάς για τον ΟΦΗ. Την Τρίτη η αποστολή αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο. Την Πέμπτη επιστρέφει και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Αγρίνιο.