Mετά τον Αγρίτη και ο Κώστας Κιάσσος στον ΟΦΗ ακολούθησε τον δρόμο της κατάσχεσης λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το ποσό που ζητάει ο ποδοσφαιριστής αγγίζει τα 55.000 ευρώ – από τα μπλοκαρισμένα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα δικαιώματα της χορηγίας του ΟΠΑΠ. Ο Κιάσσος προχώρησε στην ενέργεια αυτή καθώς ήδη δεν του έχουν πληρωθεί δυο επιταγές.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι θετικό. Οι νομικοί ΟΦΗ – Βατσινά είναι σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες και αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι θέμα χρόνου η συμφωνία των δύο πλευρών με την υπογραφή ενός νέου συμφωνητικού που καλύπτει και τους δύο. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να πάρει λίγο… οξυγόνο από τα χρήματα που έχουν μπλοκαριστεί στη NOVA και τον ΟΠΑΠ. Το ύψος του ποσού που θα εισπράξει η ΠΑΕ όμως παραμένει αδιευκρίνιστο, καθώς με τις κατασχέσεις είναι βέβαιο ότι θα είναι «ψαλιδισμένο». Οπως και να ‘χει, από τα χρήματα αυτά θα καλυφθούν κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις.

Ο Ρόι Κάρολ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις. Εχει αυτοπεποίθηση και αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος μετά τη λήξη του αγώνα για τον τρόπο που δέχθηκε ο ΟΦΗ τα δύο πρώτα γκολ. Οι εμφανίσεις του πάντως έχουν προκαλέσει τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια ενόψει Ιανουαρίου. Ο ίδιος φυσικά τονίζει ότι τον απασχολεί μόνο ο ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Τρίπολη στο Γεντί Κουλέ (4.30 μ.μ.) στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ. Στα πλάνα του Αναστόπουλου επιστρέφουν οι Μάντζιος, Ταυλαρίδης, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη και τιμώνται (Θύρα 1) 10, (Θύρες 4, 5) 15 και (Θύρα 8) 20 ευρώ.