n Η επιμονή του πρωινάδικου του Mega να προβάλλει τα πόστερ των ημίγυμνων σε στάσεις προσφοράς κορασίδων, που εξακολουθεί να μας φαίνεται προσβολή του γυναικείου κοινού στο οποίο απευθύνεται.

n Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Ελεονώρας Μελέτη σε κοντινό πλάνο και σε αντιπαράθεση με εκείνο της Πετρούλας συνοδευόμενο από το ανάλογο, χαρακτηριστικό τρέμουλο του κορμιού. Προφανώς για να απολαύσει το φιλοθέαμον τη ζελεδοειδή κίνηση της γυναικείας σάρκας προς ερεθισμό της υπογαστρίου λιγούρας, την οποία προκαλεί το στερητικό σύνδρομο για «αγαθά» που υποσχόταν ο κόσμος της ευμάρειας με κράχτη τους τη γυναικεία σάρκα. Μπουστοζελέδες στο γυαλί, σαν τις μασέλες στο ποτήρι σύμβολο μεμονωμένης, τεχνητής αποκατάστασης της λειτουργίας μάσησης της τροφής, σε αντικατάσταση όλων των υπολοίπων λειτουργιών.

n Η πλήξη του ριάλιτι της Βίσση, η οποία βάλθηκε να στριμωχτεί μεταξύ Τσάκα και Φουκάκη στον «θίασο» των μπιγκμπραδερικών «ηρώων» της τηλεοπτικής αποσύνθεσης της ανθρώπινης καθημερινότητας.

n Η ευκολία διαφόρων κουτσομπολίστικων εκπομπών να στήνουν τάχα κόντρες μεταξύ εκπομπών και δη των πρωινάδικων χρησιμοποιώντας ποσοστά τηλεθέασης που αντανακλούν ένα πολύ μικρό κοινό, σαν γκολ σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Μέθοδος παραγεμίσματος τηλεοπτικού χρόνου, που δεν επιβεβαιώνει παρά την έλλειψη έμπνευσης και την αδυναμία των εν λόγω εκπομπών να προσφέρουν ψυχαγωγικό πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κόσμου.