Με γκολ του Μπούντιμιρ στο 93′, o Εργοτέλης παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, κατάφερε να κλέψει την ισοπαλία (1-1) από τον Αρη σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Χρυσή αλλαγή για την κρητική ομάδα ο Λεάλ, που γύρισε το παιχνίδι. Ηταν ο παίκτης που έδωσε επιθετική πνοή στον Εργοτέλη και, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει, σερβίρισε εκείνος το γκολ (της ισοφάρισης) στον κροάτη επιθετικό.

Ο Αρης αυτοκτόνησε. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σανκαρέ και είχε μεγάλες ευκαιρίες στις αρχές της επανάληψης να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν το έκανε όμως και το πλήρωσε. Ο Εργοτέλης από το 80′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βίσιο.

Με εκπλήξεις ήταν η ενδεκάδα του Εργοτέλη. Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε διάταξη 4-3-3. Ο έλληνας τεχνικός κράτησε στον πάγκο τους Μπέτο, Ολίσε και Λεάλ. Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του επέλεξε για τον Αρη διάταξη 4-1-4-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ. Ο προωθημένος Σανκαρέ, έπειτα από φάουλ του Ούμπιντες, βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με σουτ εν κινήσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παγώνοντας το Παγκρήτιο (0-1).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ύστερα από εκπληκτική ενέργεια και σέντρα του Λεάλ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, όταν ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με τη φράση «δόξα τω Θεώ» υποδέχθηκε ο Καραγεωργίου το σφύριγμα της λήξης. «Δυστυχώς – συνέχισε ο έλληνας τεχνικός – σε όλα τα παιχνίδια τελευταία μένουμε πίσω στο σκορ. Τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία. Εχουμε παίκτες που είναι ορόσημο για την πορεία μας. Αυτοί οι παίκτες ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς δεν έχουν φυσικές δυνάμεις. Οπως ο Ολίσε. Το ίδιο ο Λεάλ που ήταν έναν μήνα έξω. Επαιξε ανέτοιμος. Οταν λείπουν 2-3 παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Ευτυχώς ήρθε η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει».

Ο Σάκης Τσιώλης επεσήμανε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βάλαμε τον Λαζαρίδη φοβούμενοι κάποια ψηλή μπαλιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας δόθηκε η ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Η ομάδα μας όμως ήταν πολύ πιο παθιασμένη από άλλα παιχνίδια. Κυνήγησε το γκολ και είχε καλή τοποθέτηση στο γήπεδο. Συνεχίζουμε».