Μετά την ανταλλαγή βιβλίων από μαθητές, έρχεται τώρα η σειρά των φοιτητών να ανταλλάξουν μεταχειρισμένα συγγράμματα και μάλιστα με απόκτηση επιπλέον συγγραμμάτων ως επιβράβευση! Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες την έναρξη προγράμματος ανταλλαγής χρησιμοποιημένων συγγραμμάτων μεταξύ φοιτητών του ιδίου τμήματος. Πρόκειται για εθελοντικό πρόγραμμα μέσω του οποίου φοιτητές μπορούν να διαθέτουν σε συμφοιτητές τους τα συγγράμματα παλαιότερων ετών, που δεν χρειάζονται πλέον για τις σπουδές τους, με πλεονεκτήματα για τους ίδιους και για τα Ιδρύματα.
Με την έναρξη διανομής των συγγραμμάτων, στις 24 Οκτωβρίου, κάθε φοιτητής μπορεί να επιλέξει εάν θα παραγγείλει νέο σύγγραμμα μέσω του http://eudoxus.gr/ ή θα διαλέξει ένα χρησιμοποιημένο μέσω του https://service.eudoxus.gr/student/#eudoxusplus, εφόσον είναι διαθέσιμο από συμφοιτητές του.
Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κερδίζουν πιστωτικές μονάδες, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη δωρεάν απόκτηση επιπλέον συγγραμμάτων, ενώ στο τέλος του εξαμήνου θα συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση για την απόκτηση ψηφιακών συσκευών και υπηρεσιών ευρυζωνικότητας. Ολοι οι ενεργοί φοιτητές λαμβάνουν από σήμερα ενημερωτικό υλικό με αναλυτικές οδηγίες.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από