Το 1-1 με τον Ατρόμητο δεν είναι κακό αποτέλεσμα για την κρητική ομάδα, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Είναι ένας πολύτιμος βαθμός που θα κρατήσει ψηλά τον δείκτη του ενθουσιασμού, της ομάδας και του κόσμου. Και αυτό γιατί ο αντίπαλος (Ατρόμητος) ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα από το ένα γκολ που πέτυχε (αυτογκόλ Μπουλούτ στο 10′). Ενώ ο ανέτοιμος ΟΦΗ που μετράει μόλις 3 εβδομάδες προπονήσεων, μετά τον «βραχνά» των πλέι οφ της Β’ Εθνικής παρατάχθηκε με την περυσινή ομάδα και με ένα ελλιπές ρόστερ, καθώς είναι σε εκκρεμότητα ακόμη οι μεταγραφές!

Παρ’ όλα αυτά ο ΟΦΗ με τη συμπαράσταση 7.000 θεατών, οι οποίοι έκαναν «καμίνι» το Γεντί Κουλέ, πήρε τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75′ με τον προωθημένο Γεωργίου να στέλνει με παλικαρίσια προσπάθεια την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Ο Ατρόμητος του Δώνη εντυπωσίασε με την κυκλοφορία της μπάλας στα 30 από τα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Μπορεί να προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ, αλλά είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αναστασάκο να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να τελειώσει το παιχνίδι. Στην επανάληψη οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα, περιμένοντας ίσως την κόπωση του αντιπάλου του, ο κόσμος όμως έδωσε φτερά στους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι βρήκαν τις δυνάμεις και έμειναν όρθιοι στο παιχνίδι.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αναστόπουλος: «Για εμάς το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο για δύο λόγους: ο πρώτος ήταν ότι δεν βρισκόμασταν στην καλύτερη κατάσταση. Ο δεύτερος, το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και σε μια ανύποπτη στιγμή έγινε η φάση με το στημένο. Εκεί μας πήρε από κάτω, χάσαμε δύο φορές την μπάλα και εκεί σταθήκαμε τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Με βάση τις συνθήκες και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Τώρα μας περιμένει πολλή δουλειά. Η Superleague δεν έχει καμία σχέση με τη Β’ Εθνική».

Δώνης: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ευρύ προβάδισμα και να τελειώσουμε το ματς. Από τη στιγμή που δεν το κάναμε, γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ θα μας πίεζε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εντελώς άτολμοι. Κάναμε πάρα πολύ εύκολα το λάθος, χαρίζαμε την μπάλα στον αντίπαλο και ο ΟΦΗ έφτανε συχνά στην περιοχή μας. Ηταν θέμα χρόνου να μας ισοφαρίσει, όπως και έγινε. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με λόγια και μεταγραφές, αλλά με πολλή δουλειά και η συμπεριφορά τους φαίνεται στα επίσημα παιχνίδια. Θα δούμε τι λειτούργησε καλά και τι όχι, ώστε στο διάστημα της διακοπής να βελτιωθούμε για να παρουσιάσουμε κάτι καλό στη συνέχεια».