Δεν πρόλαβε να γίνει σαπουνόπερα το σίριαλ της µεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε πως όχι µόνο δεν επιστρέφει στην Αγγλία, αλλά είναι έτοιµος να δηλώσει αιώνια πίστη στη Βασίλισσα.


Σε µία συνέντευξη – απολογισµό της χρονιάς που πέρασε στο ραδιόφωνο Cadena COPE,ο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως τα 23,5 εκατ. ευρώ που φέρεται να του προσφέρει ετήσιες αποδοχές η Μάντσεστερ Σίτι και τα 170 εκατ. που δίνουν οι Πολίτες στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι ικανά να τον αποσπάσουν από το «Σαντιάγκο Μπερναµπέου».

«∆εν είναι κι άσχηµα, έτσι; ∆εν πάω όµως στηΣίτι. Σου δίνω τον λόγο µου. ∆εν πηγαίνω. Τα χρήµατα δεν είναι το πιοσηµαντικό πράγµα. Αν επρόκειτο µόνο για τα λεφτά θα µπορούσα να πάρω τα διπλά απ’ αυτά που κερδίζω τώρα. Το πιο σηµαντικό είναι ησυµπεριφορά των ανθρώπων. Ηταν καταπληκτικοί µαζί µου είµαι πολύ χαρούµενος στη Μαδρίτη. Αν µου ζητούσε ο πρόεδρος της οµάδας να υπογράψω σήµερα για άλλα δέκα χρόνια θα το έκανα, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι µπορεί να συµβεί αύριο».

Μίλησε ακόµα:

Για τον Μουρίνιο και την τακτική του για την οποία έχει κατηγορηθεί:

«Είναι ο κορυφαίος. Το έχει αποδείξει στα πρωταθλήµατα που έχει εργαστεί. Ο κόσµος δεν έχει ιδέα τι συµβαίνει στα αποδυτήρια. Είναι ένα φαινόµενο. Ποιος από τους Μουρίνιο, Φέργκιουσον είναι καλύτερος; Είναι σαν να συγκρίνεις µία Ferrari µε µία Porsche. Είναι και οι δύο κορυφαίοι αλλά ο Μου έχει καλύτερες µεθόδους προπόνησης».

Για την Μπαρτσελόνα:

«Σε γενικές γραµµές ήταν ανώτερη. Επαιξε καλύτερα και δεν κέρδισε από τύχη στο πρωτάθλη µα και το Τσάµπιονς Λιγκ. Καµία οµάδα όµως δεν είναι ανίκητη. Η Μπάρτσα έχει σπουδαία οµάδα αλλά µπορούµε να τη φτάσουµε όπως αποδείξαµε στο κύπελλο». Για τονανταγωνισµόµε τον Μέσι:

«∆εν ανταγωνίζοµαι τον Μέσι αλλά τον εαυτό µου. Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης σε σπουδαία οµάδα. Στ’ αλήθεια µ’ αρέσει, ίσως είναι ο καλύτερος. ∆εν νοµίζω όµως πως θα παίξουµε ποτέ συµπαίκτες γιατί αυτός δεν φεύγει από την Μπάρτσα και ούτε εγώ από τη Μαδρίτη.

Προς το παρόν τουλάχιστον».