Ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό έκανε το δύο στα δύο στο µίνι πρωτάθληµα των πλέι οφ κερδίζοντας 1-2 τον Ολυµπιακό Βόλου, ενώ η οµάδα του Μάκη Κατσαβάκη παρέµεινε δίχως νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Η οµάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει ακάθεκτη προς τον στόχο της, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ, παρουσιάζοντας χθες εικόνα διαφορετική από τη υνηθισµένη. ∆ηλαδή, αντί να έχει πρόβληµα στην επίθεση, είχε πρόβληµα στην άµυνα. Στις αρχές του πρώτου ηµιχρόνου και στο µεγαλύτερο µέρος του δευτέρου οι επιθετικοί του Ολυµπιακού Βόλου κατάφεραν να απειλήσουν πολλές φορές την εστία του Χαλκιά και το τελικό 1-2 φάνηκε, κάποιες φορές, να διατηρείται είτε κατά τύχη είτε λόγω αστοχίας των επιθετικών της οµάδας του Βόλου στην τελική προσπάθεια. Στην επίθεση, οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια βρήκαν τον δρόµο για τα αντίπαλα δίκτυα, ο πρώτος ύστερα από δεκατέσσερα και ο δεύτερος από δεκαπέντε παιχνίδια. Το δυσάρεστο ήταν ότι ο Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στη γάµπα και αποχώρησε στο 80’ της αναµέτρησης (ο τραυµατισµός του δεν προκαλεί ανησυχία για τη συµµετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής). Ο Τσιρίλο συµπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από δύο παιχνίδια των πλέι οφ.

Το 0-1 έγινε στο 33’ µε διαγώνιο σουτ του Βιεϊρίνια και ενώ µέχρι εκείνη τη στιγµή ο Ολυµπιακός είχε χάσει ήδη τρεις ευκαιρίες µε τους Μαρτίν (12’), Σολάκη (13’), Ζαραδούκα (14’).

Στο δεύτερο ηµίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το 0-2 στο 53’ µε τον Σαλπιγγίδη, ενώ στο 62’ ο Ολυµπιακός µείωσε µε τον Μαρτίν σε 1-2. Από εκεί και πέρα η οµάδα της Θεσσαλονίκης παρουσίασε προβλήµατα στην άµυνα, µε αποτέλεσµα οι γηπεδούχοι να δηµιουργήσουν τρεις καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 71’ µε τον Σολάκη, στο 77’ και το 89’ µε τον Νέµεθ. «Οπως και µετά τον αγώνα µε τον Παναθηναϊκό σας είπα ότι τα πλέι οφ αρχίζουν τώρα για εµάς, έτσι σας λέω και πάλι ότι η διοργάνωση αυτή ξεκινά τώρα για εµάς» δήλωσε ο Μάκης Χάβος, ενώ ο Κατσαβάκης είπε: «Με βάση τις ευκαιρίες των δύο οµάδων θα µπορούσαµε να κάνουµε έναν θρίαµβο. Ακόµα και η ισοπαλία θα ήταν άδικη.

Η οµάδα έκανε καταπληκτική εµφάνιση».

Ενταση προκλήθηκε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού στα µέσα του πρώτουηµιχρόνου όταν εµφανίστηκαν περίπου τριάντα οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες.

Ολυµπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Τοµάς(63’ Νέµεθ), Σέλεζι, Ζαραδούκας, Αλβάρες, Ακόστα (60’ Ρόκας), Μπρέσκα, Μόνχε, Σολάκης, Μαρτίν.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (46’ Φωτάκης), Βιεϊρίνια (80’ Μαλεζάς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (69’ Μουσλίµοβιτς).