ΕΜΜΕςΗ ςΤΗΡΙΞΗ στον ∆ηµ. Βερβεσό, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον α’ γύρο των δικηγορικών εκλογών για το αξίωµα του προέδρου του ∆ικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, παρέχει µε δήλωσή του ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος, ο τρίτος σε ψήφους διεκδικητής της προεδρίας του ∆ΣΑ.

Σε επιστολή του προς τα µέλη του ∆ΣΑ, ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος βάλλει ευθέως – χωρίς να τον κατονοµάζει – κατά του Ιω. Αδαµόπουλου, αντιπάλου του ∆ηµ. Βερβεσού στον β’ γύρο των εκλογών που θα διεξαχθεί στις 6 και 8 Μαρτίου, αποδίδοντάς του «λυσσαλέα και αήθη πολεµική» εναντίον του µε κάθε θεµιτό και αθέµιτο µέσο όπως αναρτήσεις σε µπλογκ, πληρωµένα δηµοσιεύµατα, ανώνυµες επιστολές.

Καταλήγοντας ο κ. Ζαφειρόπουλος καλεί τους αθηναίους δικηγόρους «αυτή τη φορά τουλάχιστον να επιλέξουν τον νέο πρόεδρο του ∆ΣΑ µε βάση τις προγραµµατικές θέσεις του καθενός» αφήνοντας αιχµές και εναντίον του απερχόµενου προέδρου ∆ηµ. Παξινού για στασιµότητα που, όπως υπογραµµίζει, προκάλεσε και τη µεγάλη αποχή των δικηγόρων από την εκλογική διαδικασία.

ςΤΗ ΘΕςςΑΛΟΝΙΚΗ. Στη Θεσσαλονίκη ο απερχόµενος πρόεδροςΜανόλης Λαµτζίδης διεκδικεί την επανεκλογή του απέναντι στον Νίκο Βαλεργάκη.

Οµως, εκτός από τη µικρή διαφορά που τους χωρίζει η κατάσταση περιπλέκεται ακόµα περισσότερο, καθώς ο κ. Βαλεργάκης, παρά το γεγονός ότικατετάγη δεύτερος, εξέλεξε 4 συµβούλους έναντι 3 του αντιπάλου του κ. Λαµτζίδη.

Ο κ. Λαµτζίδης εκτιµά ότι αν καταφέρει να αποσπάσει ψήφους των δύο υποψηφίων που πρόσκεινται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννας Παναγοπούλου (9,52%) και Γιάννη Κοτζαµανίδη (4,93%), τότε έχει πολλές ελπίδες να επανεκλεγεί πρόεδρος.

Αντίστοιχα, ο κ. Βαλεργάκης, που διετέλεσε γραµµατέας στο προηγούµενο διοικητικό συµβούλιο, στηρίζεται στους σταυρούς των άλλων δύο υποψηφίων που ανήκουν στον χώρο της Ν.∆. Ευάγγελου Γωγάκου και Νίκου Αντωνιάδη.