Παράσταση για έναν ρόλο χθες στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόµητος έκανε ποδαρικό µε το δεξί στον καινούργιο χρόνο καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της Λάρισας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Η Λάρισα παρουσιάστηκε µε το ίδιο κακό πρόσωπο του2010 και, παραµένοντας στην τελευταία θέση του βαθµολογικού πίνακα, η υπόθεση ανανέωσης της θητείας της στη Σούπερ Λίγκα όλο και περισσότερο δυσκολεύει.

Η οµάδα του Ατροµήτου,έχοντας πρωταγωνιστή τον Ανρί Καµαρά που έκανε πολλές φορές άνω κάτω την άµυνα της θεσσαλικής οµάδας, απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήµατα και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθµών.

Ο Γιώργος ∆ώνης παρέταξε την οµάδα του σε σχήµα 4-3-3, µε τον Περόνε στην κορυφή της επίθεσης και τους Καµαρά, Σαγκανόφσκι να εναλλάσσονται στα δύο άκρα.

Από την πλευρά του οΓιερν Αντερσενχρησιµοποίησε για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Τσιµπάµπα που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

Πριν συµπηρωθεί το 1’ ο Καµαρά έκανε σέντρα από αριστερά, ο Περόνε µε κεφαλιά-πάσα έβγαλε τον Νάστο µόνο του απέναντι στον Αµπάρη, που δενδυσκολεύτηκε να κάνειµε πλασέ το 1-0. Αυτό ήταν τοπρώτο γκολ του Νάστου µε τηφανέλα του Ατροµήτου, οοποίος είχε πετύχει το τελευταίο τουγκολ σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήµατος τον ∆εκέµβριο του 2002 στον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (1-1).

Το πολύ καλό ξεκίνηµα του Ατροµήτου είχε και συνέχεια, αφού διπλασίασε τα τέρµατά του µε κεφαλιά του Σαγκανόφσκι ύστερα από κόρνερ του Νεµπεγλέρα.

Στο δεύτερο ηµίχρονο οτεχνικός της Λάρισας αντικατέστησε τον νεαρό Κολοβέτσιο, που αποδείχτηκε αδύναµος κρίκος στη δεξιά πλευρά τηςάµυνας των φιλοξενούµενων, µε τονΙµπαχίµ Ταλ. Προσωρινά υπήρξε µια ισορροπία µεταξύ των δύο οµάδων, αλλά µετά τησυµπλήρωση µίας ώρας αγώνα και µε την είσοδο των Σαρµιέντο – Καραγκούνη στον αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόµητος ανέλαβε καιπάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας την εστία του Αµπάρη. Η µοναδική καλή στιγµή για τη Λάρισα ήταν στο 70’, αλλά το σουτ του Βενετίδη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μιχαηλίδη. Το 3-0 έγινε στο 82’ µε τον Σαρµιέντο, δίνοντας διαστάσεις θριάµβου για την οµάδα του Περιστερίου.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Τριτσώνη (Αθήνας) που έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ολιβέιρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεµπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος(46’ Σαρµιέντο), Σαγκανόφσκι, Καµαρά (86’ Καραλής), Περόνε (62’Καραγκούνης)

ΛΑΡΙΣΑ. Αµπάρης, Κολοβέτσιος (46’ Ταλ),Νταµπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Ιγκλέσιας (59’ Κουζέν), Κανόµπιο, Σίµιτς (74’ Μετίν), Τσιµπάµπα, Μπλάζεκ, Πούρι