Με δύο νίκες στον παράδεισο, µε δύο ήττες στην κόλαση. Ετσι χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προπονητής του Ηρακλή, την κατάσταση των µικροµεσαίων οµάδων. Μόνο που ο Ουζουνίδης εννοούσε τον Ηρακλή, ενώ το επίτευγµα ανήκει στον Πανιώνιο…


Ο Νταβόρ Κούκετς έλυσε το επιθετικό σταυρόλεξο του Πανιωνίου και µε δικότου γκολ (69’), ο Ιστορικός νίκησε τον Ηρακλή 1-0 χθες στη Νέα Σµύρνη.

Η οµάδα της Θεσσαλονίκης, ο Γηραιός, κλείνει σήµερα 102 χρόνια ύπαρξης, αλλά δεν µπόρεσε να γιορτάσει την επέτειο µε επιτυχία. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος µε τη δεύτερη σερί νίκη του ατενίζει το µέλλον µε αισιοδοξία, αφού µόλις πριν από µία εβδοµάδα τον είχαν όλοι ξεγραµµένο…

Χθες το άγχος και η αστοχία των γηπεδούχων έκαναν το παιχνίδι ντέρµπι. Ενα παιχνίδι χωρίς ποιότητα, στοοποίο το µόνο που ενδιέφερε – κυρίως τους φίλους του Πανιωνίου– ήταν η νίκη, ώστε ναξεκολλήσει η οµάδα τους από την τελευταία θέση της βαθµολογίας.

Ο Ριέρα (35’) και ο Μπάλαµπαν (64’) έχασαν γκολ τετ-α-τετ!Και σ’ ένα τόσο κρίσιµο µατς, όταν χάνεις «σίγουρα γκολ», τα πράγµατα γίνονται περίπλοκα.

Ευτυχώς γιατους Κυανέρυθρους που ο Ηρακλής ήταν σκιά της οµάδας την οποία θαυµάσαµε κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από µία εβδοµάδα.

Με λίγα λόγια το αποτέλεσµα είναι δίκαιο, αφού κέρδισε η οµάδα που επιζήτησε περισσότερο τη νίκη.

Το χρυσό γκολ του Πανιωνίου σηµειώθηκε στο 69’. Ο Κοντοές έκανε ωραία σέντρα και ο Κούκετς µε ωραίο άλµα και κεφαλιά βρήκε στόχο (1-0). Ηταν η µοναδική στιγµή που νικήθηκε ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίοςπαίκτης του Ηρακλή.

Στιςκαθυστερήσεις(90+) αποβλήθηκε οΓιάκοµπτου Ηρακλήµε δεύτερη κίτρινη (κόκκινη).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Μάντζιος (Πανιωνίου): «Παίξαµε ώριµα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτοµέρειες. Μας περιµένει δύσκολη συνέχεια. Οπως έχει γίνει το πρωτάθληµα, µε δύο σερί νίκες πηγαίνεις τρίτος και µε δύο σερί ήττες βρίσκεσαι τελευταίος».

Ουζουνίδης (Ηρακλή): «Εγινε κακό παιχνίδι και από τις δύο οµάδες. Εµείς δεν είχαµεπάθος και ρυθµό. Εχω παράπονα από τους παίκτες µου. Αντί να κοιτάξουν το µατς, διαµαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή».