Νικηφόρα πέρασε από τις Σέρρες η Κέρκυρα (2-0), «βυθίζοντας» τον τοπικό Πανσερραϊκό στην απόγνωση. Οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν σε αποδοκιµασίες κατά της διοίκησης, των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας µετά το τέλος της συνάντησης.

Η Κέρκυρα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει µετά το χθεσινό αποτέλεσµα, αφού µε βάση τις εµφανίσεις και τη βαθµολογική της θέση µπορεί να πιστεύει πως µάλλον εύκολα θα κερδίσει το παιχνίδι της παραµονής στη Σούπερ Λίγκα.

Το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον Πανσερραϊκό. Ο οποίος έµεινε στην τελευταία θέση του βαθµολογικού πίνακα, τη στιγµή που ο προπονητής της οµάδας Ντράγκαν Κοκότοβιτς γνωστοποίησε τις απαιτήσεις του ενόψει της µεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, ζητώντας τρεις επιθετικούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία το πρώτο 15λεπτο του χθεσινού αγώνα και από το 40’ µέχρι το 45’. Ηταν όµως φλύαροι και δεν δηµιούργησαν δύσκολες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούµενοι αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν κεφάλι στο σκορ µε τον Επστάιν στο 25’.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός περιόρισε τους Κερκυραίους στο µισό γήπεδο, όµως ο ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης, οι µάλλον αργοπορηµένες αλλαγές από τον προπονητή και τα αβίαστα λάθη έφεραν το δεύτερο γκολ από τον Ιωάννου, βάζοντας τέλος στις όποιες φιλοδοξίες της τοπικής οµάδας έστω και για την ισοπαλία.

«Ηταν ένα παιχνίδι µεταξύ δύο οµάδων που έχουν τον ίδιο στόχο. Η νίκη που πετύχαµε είναι σηµαντική. Αγωνισθήκαµε χωρίς να δώσουµε δικαιώµατα στον αντίπαλο», τόνισε µετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός της Κέρκυρας Μπάµπης Τεννές. Και πρόσθεσε: «Δεν είχαµε καλό ξεκίνηµα στο δεύτερο µέρος, αλλά βγαίναµε γρήγορα µπροστά. Η νίκη είναι σηµαντική, αλλά είναι νωρίς ακόµη για πανηγυρισµούς. Βάλαµε γερές βάσεις και τα αποτελέσµατα είναι καλά».

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς από την πλευρά του σηµείωσε:

«Δεν ξεκινήσαµε καλά. Επρεπε να δεχθούµε γκολ για να ξυπνήσουµε.

Στο δεύτερο µέρος µπήκαµε καλύτερα στο παιχνίδι, δηµιουργήσαµε ευκαιρίες, όµως τα δύο αστεία γκολ που δεχθήκαµε ήταν καταδικαστικά. Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεχόµαστε γκολ από εύκολα λάθη. Πρέπει να διορθώσουµε αρκετά πράγµατα στη συνέχεια. Στη µεταγραφική περίοδο του Γενάρη θέλουµε τρεις επιθετικούς παίκτες».