Στην επιτάχυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας αποξήλωσης όλων των παράνομων υπαίθριων διαφημίσεων που δημιουργούν κίνδυνους για τους οδηγούς και επιβάτες αυτοκινήτων από το σύνολο του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προχωρούν οι αρμόδιες τοπικές υπηρεσίες. 

  Σχετικές οδηγίες για  ταχεία και αυστηρή τήρηση των νομών  έδωσε η  Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες  στη Λαμία με την συμμέτοχη του  Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας κ Π. Ευμορφόπουλου και των Διευθυντών Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) των πέντε νομών της Στερεάς Ελλάδας οπού και καταρτίστηκε  εντατικό χρονοδιάγραμμα αποξήλωσης. Βάσει αυτού μέσα σε διάστημα ενός μηνός:

α. Θα ειδοποιηθούν όλοι οι κάτοχοι παράνομων διαφημιστικών πλαισίων, ώστε να προχωρήσουν οι ίδιοι στην αποξήλωση,

β. Θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε όσους δεν έχουν συμμορφωθεί,

γ. Θα χρηματοδοτηθεί εργολαβία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα αποξηλώσει τις πινακίδες που θα έχουν απομείνει.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες  έως τώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής όλων των παράνομων πινακίδων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και έχουν ήδη αποξηλωθεί 455 πινακίδες από το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από