ΣΤΕΛΕΧΗ του ΛΑΟΣ και 15 εν ενεργεία συμβούλους της παράταξής του στη Νομαρχία, μεταξύ των οποίων και τον αδελφό του Διονύση, περιέλαβε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ψωμιάδης, που ανακοίνωσε χθες σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων και στους επτά νομούς της περιφέρειας, εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της “μεγάλης, λαϊκής, κεντροδεξιάς παράταξης”, επιχειρώντας να διεμβολίσει τον χώρο του ΛΑΟΣ. Μάλιστα, απάντησε στο σχόλιο του Γιώργου Καρατζαφέρη “φίλος ο Ψωμιάδης, φιλτάτη η αξιοπρέπεια”, λέγοντας χαρακτηριστικά “φιλτάτη η αξιοπρέπεια, φιλτάτη και η ενότητα”, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών του ΛΑΟΣ θα ψηφίσει τον ίδιο κι όχι τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο. Παράλληλα, τόνισε ότι σύνθημα του συνδυασμού του είναι το “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια” και πως δεν ντρέπεται να το λέει.

«Βρώμικος πόλεμος»

Ο νομάρχης υποστήριξε ότι ήδη έχει ξεκινήσει βρώμικος πόλεμος εναντίον του, όπως το 2002 και το 2006, αναφέροντας ότι κυκλοφορούν επιστολές, ενώ κάποιοι φέρουν στο προσκήνιο δικαστικές αποφάσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει, για να τον πλήξουν προσωπικά. Πάντως, τόνισε ότι ο πολιτικός αγώνας με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Μάρκο Μπόλαρη θα είναι πολιτισμένος, “εάν βέβαια τον αφήσουν κάποιοι”.

Μοναδική ίσως έκπληξη στο ψηφοδέλτιο ήταν η συμμετοχή του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Θόδωρου Αθανάσαρου, ο οποίος κόπηκε από το ψηφοδέλτιο του Κώστα Γκιουλέκα αν και μία ημέρα νωρίτερα είχε αναβαθμιστεί από τη Ν.Δ. σε αναπληρωτή τομεάρχη Αυτοδιοίκησης για τη Βόρεια Ελλάδα.