ΖΗΜΙΑ…

Για… µπλακάουτ µίλησε ο Λουίς Γκαρσία, ενώ ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης επισήµανε πως οι παίκτες έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους.

«Να µάθουµε από τα λάθη µας» είπε ο αρχηγός.

Καµία δικαιολογία για την κακή εµφάνιση δεν υπάρχει, δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας. «Πάλι καλά να λέµε που ήρθε ο βαθµός της ισοπαλίας αλλά δικαιολογίες µηδέν».

ΖΗΜΙΑ…

Εβδοµήντα χιλιάδες ευρώ (!) κόστισε στους ποδοσφαιριστές της Καβάλας το γκολ της ισοφάρισης του Τζιµπρίλ Σισέ!

Οι ποδοσφαιριστές είδαν στο τέλος του αγώνα τον Ψωµιάδη να τους λέει συγχαρητήρια και πως θα µοιραστούν 30.000

ευρώ, όµως το πριµ νίκης ήταν 100.000! ΠΕΝΘΟΣ

Με µήνυµα, µόλις άνοιξε το κινητό του, ενηµερώθηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού στο ηµίχρονο για τον χαµό του πατέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε µε ταξί από την Καβάλα για την Αθήνα και στη συνέχεια αεροπορικώς για τη Γαλλία.

Ο επιθετικός ήταν πολύ δεµένος µε τον πατέρα του, που του συµπαραστεκόταν.

Οταν είχε δυσκολίες στο ξεκίνηµα στη Λυών, τον είχε πείσει να κάνει άλλη µία προσπάθεια και τα κατάφερε.

ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Δεν πρόκειται να κοουτσάρει την Εθνική Πορτογαλίας στα δύο επόµενα παιχνίδια της ο Ζοζέ Μουρίνιο, αν και ο ίδιος θα το ήθελε πολύ. Ο προπονητής της Ρεάλ που δέχτηκε σχετική πρόταση από την οµοσπονδία της χώρας, αφού πρώτα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που η ισπανική οµάδα δεν του επέτρεψε να καθήσει προσωρινά στον πάγκο της Πορτογαλίας, στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον των συµπατριωτών του γιατί δεν υπέβαλαν ποτέ το αίτηµά τους στη Βασίλισσα!

ΚΕΪΡΟΣ

Ο Φέργκιουσον προτίθεται να φέρει στο Ολντ Τράφορντ για τρίτη φορά τον Κάρλος Κεϊρός. Ο πορτογάλος προπονητής απολύθηκε πρόσφατα από την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ έχει τιµωρηθεί µε εξάµηνο αποκλεισµό γιατί εµπόδισε εκπροσώπους της Wada να λάβουν δείγµατα από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας τους για το Παγκόσµιο Κύπελλο. Η Μάντσεστερ Γ. έχει κατακτήσει τρεις τίτλους στην Πρέµιερ Λιγκ και ένα Τσάµπιονς Λιγκ µε τους Φέργκιουσον – Κεϊρός στον πάγκο της.

ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

Επέκταση του συµβολαίου του για ακόµα δύο χρόνια είναι έτοιµος να προτείνει στον Κάρλο Αντσελότι το αφεντικό της Τσέλσι, Ρόµαν Αµπράµοβιτς.

Ο ρώσος µεγιστάνας δηλώνει εντυπωσιασµένος από τη δουλειά του ιταλού προπονητή ο οποίος στην πρώτη χρονιά στο «Στάµφορντ Μπριτζ» κατέκτησε το νταµπλ ενώ φέτος η Τσέλσι παραµένει αήττητη.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΟ ΧΡΥΣΟ µετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα µε σκάφητύπου Τornado που διεξήχθη στη λίµνη Γκάρντα της Ιταλίας, κατέκτησαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης.

Οι έλληνες ιστιοπλόοι σε οκτώ ιστιοδροµίες είχαν ισάριθµες πρώτες θέσεις.

Επίσης, οι Ν. Μαύρος – Αλ. Ταγαρόπουλος ήταν στην 4η θέση.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 22-20 την ΑΕΚ, στην πρεµιέρα του πρωταθλήµατος χάντµπολ της Α1.

Το µατς έγινε χωρίς θεατές λόγω της γνωστής τιµωρίας για τα επεισόδια στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου στη Λαµία. Τα άλλα αποτελέσµατα:

Αερωπός Εδεσσας – Πανελλήνιος 28-22, Κύδων Χανίων – Ζαφειράκης 31-29, Φίλιππος – ΧΑΝΘ 33-26, Διοµήδης – Ιωνικός Ν.Φ. 32-27, Δούκας – Βριλήσσια 30-20.

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΡΙΣΙΜΗ εβδοµάδα αρχίζει για το Μαρούσι σε ό,τι αφορά το πιστοποιητικό συµµετοχής στο πρωτάθληµα της Α1. Η ΚΑΕ καταγγέλλει τον πρόεδρο Θανάση Μαρή, ο οποίος δεν πήγε στο προχτεσινό Δ.Σ. προκειµένου να δώσει απαντήσεις για όσα έχουν συµβεί και κυρίως για τον αποκλεισµό από την Ευρωλίγκα, ενώ ο ίδιος απάντησε ότι όλα θα γίνουν γνωστά την προσεχή Παρασκευή.