Ο πρώην εκδότης βρετανικών εφηµερίδων, συγγραφέας και κριτής του τάλεντ σόου «Βritain’s Got Τalent», Πιρς Μόργκαν θα διαδεχθεί, εν τέλει, τον Λάρι Κινγκ στο βραδινό τοκ σόου του, ύστερα από την επιθυµία του τελευταίου να αποχωρήσει – είχε εκφράσει την επιθυµία του τον περασµένο Ιούνιο – από τη µικρή οθόνη, σύµφωνα µε ανακοίνωση του CΝΝ.

Με αγωνία αναµενόταν το προηγούµενο διάστηµα η επιλογή του διαδόχου του δηµοφιλούς αµερικανοεβραίου δηµοσιογράφου, συγγραφέα και παρουσιαστή. «Ο Μόργκαν µπορεί να προσεγγίσει κάθε είδους είδηση µε στυλ, χιούµορ, αλλά και κατά περίπτωση µε αρκετό γέλιο στην πορεία», ανέφερε ο πρόεδρος του αµερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου Τζον Κλέιν. Ο 45 ετών Μόργκαν δεν είναι άγνωστος στο αµερικανικό τηλεοπτικό κοινό. Εχει κάνει το… αγροτικό του στο αδελφό τάλεντ σόου «Αmerica’s Got Τalent», αλλά και στο «Αpprentice».

Ως γνήσιος εκπρόσωπος του βρετανικού φλέγµατος, ο Μόργκαν αναφερόµενος στον Λάρι Κινγκ, είπε µεταξύ άλλων: «Είχα ονειρευτεί ότι κάποια µέρα θα φορούσα τις θρυλικές τιράντες του ανθρώπου που θεωρείται ο σπουδαιότερος συνεντευξιαστής της τηλεόρασης». Ο Μόργκαν θα κάνει το ντεµπούτο του από τη θέση του παρουσιαστή τον ερχόµενο Ιανουάριο και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι τίτλο θα έχει το τοκ σόου. Πρώτος στη λίστα εκείνων που θέλει να καλέσει στην εκποµπή του για να τα πούνε είναι ο αµερικανός πρόεδρος Μπαράκ Οµπάµα, έλεγε ο Μόργκαν σε συνέντευξή του στο βρετανικό ΙΤV.