ΜΠΡΟΣΤΑ στην κλειδαρότρυπα της προσωπικής ζωής του Γουέιν Ρούνι έχουν γονατίσει τα ταµπλόιντ µετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής του σχέσης µε κολ γκερλ την περίοδο που η σύζυγός του Κολίν ήταν έγκυος.

Ο Ρούνι ταξίδεψε χθες στη Βασιλεία µε την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας και θα αγωνιστεί εναντίον της Ελβετίας όπως ενηµέρωσε ο Φάµπιο Καπέλο. Η συµµετοχή του είχε κριθεί αµφίβολη λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται µετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του µε το κολ γκερλ.

Τα ταµπλόιντ ανέφεραν χθες πως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλεγε στους συµπαίκτες του ότι η ζωή του έγινε χίλια κοµµάτια και θα προσπαθήσει να κάνει µια νέα αρχή.

Σηµείωναν επίσης πως σχεδόν κλαίγοντας παρακαλούσε την Κολίν, στις τηλεφωνικές τους συνοµιλίες, να τον συγχωρέσει. Αποκαλύφθηκε επίσης πως ο Ρούνι δεν είχε αντιληφθεί το µέγεθος του σκανδάλου όταν ξέσπασε το Σάββατο, στέλνοντας την ίδια ηµέρα µήνυµα στο κινητό της Κολίν γράφοντάς της πως «δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο».

Οι πιο σοβαρές εφηµερίδες συνέδεσαν την κακή αγωνιστική εικόνα του Ρούνι στο τελευταίο Παγκόσµιο Κύπελλο µε τον φόβο του πως κάποια στιγµή θα έβλεπαν το φως της δηµοσιότητας λεπτοµέρειες της σχέσης του µε το κολ γκερλ.

Σύµφωνα µε τη «Sun», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ενηµερωµένη για την εξωσυζυγική σχέση του Ρούνι και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να µην ξεσπάσει σκάνδαλο.

Το θέµα απασχόλησε όπως ήταν φυσικό και τον οµοσπονδιακό προπονητή της Ελβετίας Οτµαρ Χίτζφελντ.

Ο πολύπειρος γερµανός προπονητής θεωρεί πως ο τραυµατισµός του πριν από τους αγώνες του Μουντιάλ ευθύνεται για την κακή παρουσία του παίκτη στη διοργάνωση και όχι η σχέση του µε το κολ γκερλ.

Οι χορηγοί του Ρούνι στηρίζουν προς το παρόν τον άγγλο στράικερ. Πρώτη απ’ όλες η Νike, εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε: «Συνεργαζόµαστε µε τον Γουέιν επτά χρόνια και θα συνεχίσει να είναι αθλητής της Νike.

Τα όσα συµβαίνουν είναι προσωπικό του θέµα και δεν πρόκειται να κάνουµε άλλο σχόλιο πάνω σε αυτό».

Η Νike ήταν από τις λίγες εταιρείες που είχαν στηρίξει και τον… Τάιγκερ Γουντς όταν αποκαλύφθηκαν οι δεκάδες εξωσυζυγικές του σχέσεις.

ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ

Σχεδόν κλαίγοντας παρακαλούσε την Κολίν, στις τηλεφωνικές τους συνοµιλίες, να τον συγχωρέσει