Επιβεβαιώθηκε και χθες η σκληρή πραγµατικότητα για την οµάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στη νέα περίοδο µετά την ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟ ότι το ΤΑΑ θα παραµείνει στον έλεγχο του Δ.Σ.


Η εξέλιξη προέκυψε µετά την οριστική αποτυχία των διαπραγµατεύσεων µε επιχειρηµατία. Οσο για τις δυνατότητες που θα έχει η 18 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και κυπελλούχος 2010, πληροφορίες ανεβάζουν τον προϋπολογισµό της οµάδας το πολύ στις 600.000

ευρώ, ποσό µε το οποίο µπορεί απλά µε σιγουριά να µείνει στην κατηγορία…

Αυτό που πρέπει να γίνει γρήγορα είναι να δοθούν ένα σηµαντικό µέρος από τα οφειλόµενα στους παίκτες για την περσινή σεζόν, καθώς πρέπει να κερδηθούν οι παίκτες που έχουν παραµείνει και παράλληλα να µη δηµιουργήσουν σοβαρά τεχνικά προβλήµατα οι ξένοι µε τυχόν αγωγές και διεθνείς τιµωρίες αφαίρεσης βαθµών κ.λπ.

ΝΙΚΗ ΕΟΠΕ

Για πανηγυρική δικαίωση µιλούν στην ΕΟΠΕ µετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών µε την οποία απορρίφθηκε η προσφυγή του Ελληνικού Δηµοσίου κατά της ΕΟΠΕ για το θέµα των Ολυµπιακών έργων που κατασκευάστηκαν µε πληρωµή εταιρειών µέσω της Οµοσπονδίας.

Με την απόφαση αυτή η ΕΟΠΕ απαλλάσσεται από µεγάλο µέρος (γύρω στα 3 εκατ. ευρώ)

του χρέους της και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυροµµάτης δήλωσε ότι «ανοίγει τον δρόµο για την οριστική επίλυση του προβλήµατος και δίνει µια ανάσα στην οµοσπονδία».

Χωρίς πρόβληµα στη 12άδα αναχωρεί σήµερα για την Αγκυρα η αποστολή της Εθνικής οµάδας βόλεϊ ανδρών για τον πρώτο αγώνα µε την αντίστοιχη της Τουρκίας που θα διεξαχθεί στο «Μπάσκεντς Σπορτς Χολ» την Κυριακή 5 Αυγούστου.

Παράλληλα µε τον εορταστικό (λόγω συµπλήρωσης 2.500

ετών από τη Μάχη του Μαραθώνα του 490 π.Χ.) διεθνή Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στην κλασική διαδροµή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Μαραθωνίου δρόµου ανδρών και γυναικών 2010.

ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Πληροφορίες ανεβάζουν τον προϋπολογισµό της οµάδας το πολύ στις 600.000

ευρώ, ποσό µε το οποίο µπορεί απλά να µην πέσει κατηγορία!