Ο[-937Χολέµπας ήρθε και υπογράφει στονΟλυµπιακό, αλλά ο παίκτης – κράχτης που περίµεναν στοΛιµάνι είναι ο Ντένις Ρόµενταλ, ο οποίος αναµένεται σήµερα στην Αθήνα!


Τα τυπικά αποµένουν λοιπόν για να φορέσει τη φανέλα του Ολυµπιακού ο Χοσέ Χολέµπας, που από χθες νωρίς το απόγευµα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις µε τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συµβόλαιο.

Μάλιστα, και χωρίς να έχει ακόµα υπογράψει (συµβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας), ο Γερµανός έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση µε τους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα µε τη Μόναχο 1860 για τον 26χρονο, ο οποίος θα µετακοµίσει στον Πειραιά καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Εβαλντ Λίνεν. Το κόστος της µεταγραφής θα είναι λιγότερο από ένα εκατ. ευρώ για την οµάδα του Μονάχου, ενώ ο παίκτης θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 350.000 ευρώ.

Οσον αφορά τον Ντένις Ρόµενταλ, ο 32χρονος διεθνής δανός µεσοεπιθετικός που έκανε ένα πολύ καλό Μουντιάλ, θεωρείται ήδη παίκτης των Πειραιωτών και σήµερα απλά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα περιηγηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, και θα υπογράψει το διετές συµβόλαιό του που θα του αποφέρει περίπου ένα εκατ. ευρώ ετησίως. Ετσι, έστω και µε τρία χρόνια καθυστέρηση ο Ρόµενταλ θα πιάσει λιµάνι και θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Εκτός από τους Ρόµενταλ και Χολέµπας, ο Ολυµπιακός κινείται για την απόκτηση δύο ακόµα παικτών, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γιάννης Μώραλης, που εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήµατος της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριµένα είπε: «Ο κόσµος πρέπει να περιµένει κι άλλες µεταγραφές. Ηδη το ρόστερ γεµίζει και τις προσεχείς ηµέρες θα ολοκληρώσουµε σηµαντικές µεταγραφές για την οµάδα µας», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι έχει καθυστερήσει ο σχεδιασµός, τόνισε: «Σίγουρα, θα θέλαµε η µεταβίβαση των µετοχών να είχε γίνει νωρίτερα για να έχουµε περισσότερο χρόνο για τις µεταγραφές. Τώρα έχουµε τροµερή πίεση χρόνου και κάνουµε ό,τι καλύτερο µπορούµε».

Ακόµα, αναφερόµενος στην κλήρωση ο κ. Μώραλης που έφερε αντίπαλο του Ολυµπιακού την πρώτη αγωνιστική τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε: «Το πρόγραµµα βγαίνει προκειµένου να κάνουµε έναν προγραµµατισµό και τίποτα άλλο, αφού όλοι θα παίξουν µε όλους. Ρόλο θα παίξει η σοβαρότητα και η ετοιµότητα που θα δείξουµε, όχι τόσο οι αντίπαλοι. Να ευχηθούµε να µην έχουµε επεισόδια και να µην ξαναβρεθούµε στη θέση να ξεκινάµε το πρωτάθληµα µε τιµωρηµένη έδρα». Σύµφωνα µε πληροφορίες ο Ολυµπιακός εκτός από αµυντικό χαφ και αριστερό µεσοεπιθετικό εξετάζει και το ενδεχόµενο να προχωρήσει στην απόκτηση και ενός έτοιµου τερµατοφύλακα, µε τον Τίµο Χίλντεµπραντ που έµεινε ελεύθερος από Χόφενχαϊµ να είναι στα υπ’ όψιν των υπευθύνων της οµάδας. Τέλος, σύµφωνα µε δηµοσίευµα του ιταλικού Goal.com., ο 25χρονος αργεντινός επιθετικός µέσος Χοσέ Ερνέστο Σόσα αποτελεί µεταγραφικό στόχο του Ολυµπιακού. Ο Σόσα που ανήκει στην Μπάγερν έχει συµβόλαιο για έναν ακόµα χρόνο µε τους Βαυαρούς και το 2009 είχε δοθεί δανεικός στην Εστουδιάντες, ενώ ο εκπρόσωπος του Κάρλος Μπιλάρδο σε δηλώσεις του τόνισε: «…. ή θα µείνει στην Μπάγερν ή θα πάει σε Ισπανία ή Ιταλία. Η Μπάγερν συζητά µόνο την πώλησή του».

ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ

Εκτός από τους Ρόµενταλ και Χολέµπας, ο Ολυµπιακός κινείται για την απόκτηση δύο ακόµα παικτών, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γιάννης Μώραλης