Αλλαγή σελίδας σήμερα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την πρωινή συνάντηση που θα έχουν στα γραφεία της ΠΑΕ οι κ.κ. Κόκκαλης και Μαρινάκης για την υπογραφή του προσυμφώνου μεταβίβασης των μετοχών, στις 14.30 θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».


Θα μιλήσουν και θα δώσουν λεπτομέρειες για την ιστορική συμφωνία τους, που φέρνει ολική μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των «ερυθρολεύκων». Η συνέντευξη των δύο ανδρών φέρνει- προσωρινά- σε δεύτερη μοίρα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, καθώς ούτε χθες υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη στα θέματα των Νενέ, Ιμπαγκάσα και Καμορανέζι. Εκτός των παραπάνω, στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκαν ο 29χρονος αργεντινός αμυντικός μέσος της Γιουβέντους Σέρτζιο Αλμιρόν και ο 28χρονος διεθνής νορβηγός επιθετικός της Τουλούζ Ντανιέλ Μπράατεν. Στο μεταξύ, νέο δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» δίνει συνέχεια στο σίριαλ Ροναλντίνιο, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την εξωπραγματική πρόταση των 30 εκατ. ευρώ στον βραζιλιάνο άσο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι φυσικά που δεν σχολιάστηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Μέρες μετράει στον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, καθώς με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του έδειξε ενήμερος για το ότι δεν υπολογίζεται.

Την πρώτη προπόνησή του με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε χθες το πρωί ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Εβαλντ Λίνεν για το πρώτο παιχνίδι με την αλβανική Μπέσα στις 15 Ιουλίου.