Ο µάδα αντάξια του νέου γηπέδου της θέλει να φτιάξει ο Γιάννης Παπακώστας στη Λάρισα, για την οποία µίλησε στο επίσηµο περιοδικό της.

Συγκεκριµένα είπε: «Οι απαιτήσεις είναι µεγάλες, καθώς καλούµαστε να δηµιουργήσουµε µια οµάδα αντάξια των προσδοκιών ενός νέου γηπέδου, όπου θα παίζεται φανταστικό ποδόσφαιρο και θα επιτυγχάνονται µεγάλα αποτελέσµατα. Και είναι όλος ο συνδυασµός που µας ιντριγκάρει, δηλαδή το όραµα της δηµιουργίας µιας οµάδας που θα κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας ισχυρά θεµέλια».

Ο έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξιοποίηση των ταλέντων. «Πρέπει να κάνεις άνω – κάτω τον νοµό και όλη τη Θεσσαλία για να βρεις τους καλύτερους σε όλες τις ηλικίες. Παιδιά γρήγορα, δυνατά, µε τεχνικά στοιχεία που να λογίζονται ως ταλέντα. Μετά την ανίχνευση, πρέπει να µπουν σε προγράµµατα για να αναδειχθούν οι καλύτεροι.

Συζητήσαµε µε τον πρόεδρο και θα προσπαθήσουµε να φτιάξουµε ένα µοντέλο καλλιέργειας αυτών των ποδοσφαιριστών», είπε. Για τις επικείµενες µεταγραφές πρόσθεσε: «Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θέλουµε να είναι καλοί αθλητές, να έχουν παιδεία σε ζητήµατα τακτικής, να είναι γρήγοροι και µε επαρκή τεχνικά χαρακτηριστικά. Επίσης, πρέπει να έχουν κίνητρα και φιλοδοξίες ώστε να λειτουργήσουν ως στελέχη µιας ικανής οµάδας».

Τέλος, διατύπωσε την άποψή του για τον νεοαποκτηθέντα Στάθη Ταυλαρίδη. «Εχει παραστάσεις από ένα πρωτάθληµα καλύτερο από το δικό µας, είναι Ελληνας και µάλιστα χαρακτήρας που δεν έδωσε ποτέ δικαίωµα για σχόλια».