ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ κοντεύουν να μας στείλουν με τη γρίπη τους σε σημείο που κι αν ακόμα φεύγεις για διακοπές, μια βόλτα στο φαρμακείο είναι στο πρόγραμμα, γιατί με όσα σου σερβίρουν, πού να πας χωρίς τη μάσκα σου;

Από την άλλη, στήνεται από τώρα σκηνικό για τον ιό από το φθινόπωρο, με κλειστά- λέει- σχολεία, και ράντζα ακόμα και στις Εντατικές, αφού και οι συνταγματολόγοι, εγκαίρως, φρόντισαν να μας διαφωτίσουν για τις πολιτικές εξελίξεις.

Η πρόταση- λύση βέβαια μιας άλλης πολιτικής, για τα νοικοκυριά που βρίσκονται στο κόκκινο με τα φέσια στις τράπεζες, δεν άγγιξε τον κόσμο, που έτσι ή αλλιώς πάλι με δανεικά θα ΄βγαινε στις παραλίες.

Κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται με τον λαό στη σέντρα απλώς να πληρώνει:

– Το καπέλο στην τιμή της βενζίνης, που μόνο στα διυλιστήρια (σε σχέση με τις διεθνείς τιμές)

ξεπερνάει το 40%. Ποιος όμως να μιλήσει, αφού οι δύο μεγάλοι με την πολιτική τους πούλησαν τα ΕΛΠΕ και οι πιο μικροί καταγγέλλουν το μονοπώλιο που δημιουργήθηκε;

– Την έκτακτη εισφορά που καλούνται να πληρώσουν μόνο φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί, συνταξιούχοι, επαγγελματίες), γιατί οι εταιρείες μένουν απ΄ έξω, πληρώνοντας αναδρομικά ακόμη και φόρο για τον φόρο που κατέβαλαν το 2007.

– Τον καινούργιο κεφαλικό φόρο, για όποιον κρατήσει το παλιό αυτοκίνητο.

Με την Ελλάδα να αναστενάζει, ακόμη και σήμερα, επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, και τους πολίτες να μην παζαρεύουν την αξιοπρέπειά τους.

ΥΓ: Με αυτές τις πολιτικές.