Αποφασισμένος να σκοτώσει όποιον θα έβρισκε μπροστά του έφυγε από το σπίτι του για τη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ ο Δημήτρης Πατμανίδης. Η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση του σχεδίου του- που ήταν να προκαλέσει μακελειόάρχισε γύρω στις επτά το πρωί, όταν ανέβασε στη σελίδα του στον δικτυακό τόπο myspace το μήνυμα που ως χειρόγραφο βρήκε αργότερα η Αστυνομία στην τσάντα του.

Το κείμενό του, που έως αργά χθες παρέμενε αναρτημένο στο Διαδίκτυο, προκαλεί ανατριχίλα.

Πάντως, ο Δημήτρης Πατμανίδης αφήνει στο τέλος να φανεί ότι η ερωτική απόρριψη από μία κοπέλα ήταν η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» για εκείνον. Μάλιστα, δείχνει ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έχει παίξει η προσπάθειά του να προκαλέσει την προσοχή της: «Ελπίζω πως με ό,τι κάνω θα αλλάξει γνώμη για μένα».
«Για μένα είστε όλοι σκουπίδια»

«Δεν έχω πλεον λόγο να συνεχίσω να ζω. Δυστυχώς για εσάς, είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμημένες ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Φτύνω κατάμουτρα στην “αξιοπρέπεια” και την “τιμή” σας και σε ό,τι έχετε ιερό. Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιοσδήπωτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009 γίνεται άμεσα στόχος- δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω, για εμένα είστε όλοι σκουπίδια. Θα σας σκοτώσω γιατί έτσι γουστάρω και θα φροντήσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται. Για τους περισσότερους απο εσάς μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός, εγκληματίας ή δολοφόνος...

Κάνετε λάθος, εσείς είστε τα νοητικώς στερημένα θρασύδειλα εγκληματικά καθάρματα που βρίζουν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, της ιδιότητας του καθηγητή ή των πολυάριθμων παρέων. Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου. Σας τα επιστρέφω με την υπόσχεση να περάσετε τις τελευταίες στιγμές σας παρακαλώντας για την ελλεεινή και τρισάθλια ζωή σας- σύντομα θα δείτε πως είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του... Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από