Oι κ.κ. Μίνωας Κυριακού και Σπύρος Καπράλος θα διεκδικήσουν σήμερα στις 4 μ.μ. την προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά. Και αυτό γιατί χθες το μεσημέρι παραιτήθηκαν από τις αιτήσεις αναστολών και το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα πέντε τακτικά μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (κ.κ. Καπράλος, Κατσιαδάκης, Καρράς, Νικολόπουλος, Χατζηαθανασίου) και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Τρικαλιώτης).

Οι παραπάνω ζητούσαν από το ΣτΕ να ανακληθούν οι προσκλήσεις του αντιπροέδρου της ΕΟΕ Λάμπη Νικολάου στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών (Μπάντμιντον και Κέρλινγκ) προκειμένου να μη συμμετάσχουν στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ και αντίθετα να κληθεί ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη η ψηφοφορία σήμερα θα διεξαχθεί κανονικά και σ΄ αυτή θα λάβουν μέρος ο κ. Νικολάου (μέλος της ΔΟΕ) και 28 εκπρόσωποι Ομοσπονδιών που είναι οι: Κυριακού, Καπράλος, Κούβελος, Βασιλακόπουλος, Διαθεσόπουλος, Σεβαστής, Κολυμπάδης, Σγουρός, Κανελλόπουλος, Αγγελούδης, Φουντάς, Ζαννιάς, Γ. Βασιλειάδης, Καρράς, Κανελλάκης, Προσαλίκας, Τσαμεσίδης, Σουφλέρης, Φυσεντζίδης, Κατσιαδάκης, Κατσώρας, Χατζημιχάλης, Νικολόπουλος, Θ. Βασιλειάδης, Γερόλυμπος, Χατζηαθανασίου, Τιμαμόπουλος, Ουΐλς.

Εκτός αυτής του προέδρου, τις υπόλοιπες θέσεις στο προεδρείο θα διεκδικήσουν οι κ.κ. Διαθεσόπουλος και Κανελλάκης (Α΄ αντιπροέδρου), Θ. Βασιλειάδης (Β΄ αντιπροέδρου), Αγγελούδης και Κατσιαδάκης (γενικού γραμματέα) και Νικολόπουλος και Ουίλς (ταμία).