Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του και έμεινε στο στείρο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης (είχε προηγηθεί πριν από δύο εβδομάδες το παιχνίδι με τον Εργοτέλη). Έτσι, οι τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί στα δύο παιχνίδια ίσως αποδειχθούν καθοριστικοί στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν γίνει ο απολογισμός για την παραμονή στην κατηγορία. Το χθεσινό παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και από τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στάθηκε αδύνατο να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη του Αστέρα Τρίπολης.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς δεν βρήκαμε τον τρόπο να διασπάσουμε την αμυντική διάταξη του αντιπάλου μας. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Από την πλευρά μου, δεν έχω μάθει να ρίχνω “λευκή πετσέτα”. Πάντως, θα χρειαστεί να ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ελπίζω η διοίκηση να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις», τόνισε ο Βούλγαρος τεχνικός του Λεβαδειακού Γκεοργκίεφ.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 37΄ όταν ο Αμπάρης εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ένα σουτ του Ποπόφ, ενώ από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης στο 68΄ με τον Οφρυδόπουλο και στο 69΄ με τον Φιλομένο έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ. Από τους γηπεδούχους έλειψε ο Σίσιτς που με την ποιότητά του θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα, ο οποίος έδειξε στοιχεία οργανωμένης ομάδας με τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο να ξέρουν τι θέλουν. Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης Πάουλο Κάμπος χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό της ισοπαλίας και έπλεξε το εγκώμιο του Λεβαδειακού. Να σημειωθεί ότι ο Μασάντο αποβλήθηκε στο 78΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ανδράλας στο 84΄ με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Καρντόσο εκτός φάσης.