Δύο κεφαλιές έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα Βέροιας-Πανιωνίου (1-1). Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Μπικόφσκι (67΄) και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Αραβίδη (73΄).

Βεβαίως, εάν υπήρχαν σημεία στο ποδόσφαιρο, τότε ο Πανιώνιος θα είχε σίγουρα κερδίσει (και θα διαβάσουμε πάρα κάτω το γιατί).

Επειδή όμως μετράνε τα γκολ και όχι τα… δοκάρια, υπ΄ αυτήν την έννοια το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο…

●●● Το ματς είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ποιότητας, αλλά σκοπιμοτήτων, αφού και οι δυο ομάδες πρόσεχαν να μη δεχτούν γκολ. Η Βέροια διατήρησε άκαρπη υπεροχή, είχε μια-δυο ευκαιρίες, αλλά τίποτα περισσότερο. Στην επανάληψη το παιχνίδι «άνοιξε» και παρακολουθήσαμε έναν συναρπαστικό αγώνα, με τον Πανιώνιο να επιτίθεται κατά κύματα, να επιδιώκει τη νίκη πάση θυσία, αλλά να «σκοντάφτει» πάνω στα δοκάρια!

●●● Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι σε δυο φάσεις. Στο 87΄, όταν σουτ του Κουμορτζι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Και στο 88΄, όταν επίσης σουτ του Σκούφαλη είχε την ίδια κατάληξη (δοκάρι, δηλαδή). Γίνεται κατανοητό ότι εάν οι παίκτες του Πανιωνίου έβρισκαν στόχο σ΄ αυτες τις δυο φάσεις, δεν θα υπήρχαν χρονικά περιθώρια αντίδρασης για τη Βέροια, αφού απέμεναν ελάχιστα λεπτά για τη λήξη του αγώνα…

●●● Ματζουράκης (Βέροια): «Βρεθήκαμε κοντά σε μια δεύτερη επιτυχία, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο Πανιώνιος ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα από εμάς. Μέχρι την ισοφάριση πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά το 1-1 μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί».

Λίνεν (Πανιώνιος): «Ήταν δύσκολο ματς με αντίπαλο μια ομάδα η οποία παλεύει για τη σωτηρία της. Δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις, αλλά μετά την ισοφάριση ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιέσαμε και σταθήκαμε άτυχοι που δεν κερδίσαμε, αφού είχαμε δυο σουτ στα δοκάρια».