Απαντήσεις σε δύο θεμελιώδη ερωτήματα και η τέταρτη νίκη στην Ευρωλίγκα είναι τα ζητούμενα του Άρη στην αποψινή (21.30, απευθείας Σκάι) αναμέτρηση κόντρα στην προβληματική Αρμάνι Μιλάνο.

«Αφήνουμε πίσω την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας και την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Κοιτάμε μπροστά. Άλλωστε, δεν έγινε κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Ήταν απλά ένα κακό βράδυ και μία ήττα. Όλοι έχουν κακά βράδια και όλοι χάνουν», δήλωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης, κάνοντας αποτίμηση των τελευταίων αγώνων των «κίτρινων».

Ο σούτινγκ γκαρντ του Άρη ανέλυσε και το αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας. Έθεσε ερωτήσεις, πιστεύοντας σε άμεσες απαντήσεις. «Στο παιχνίδι με την Αρμάνι πρέπει – και νομίζω ότι θα το κάνουμε- να απαντήσουμε στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει. Ένα από τα ερωτήματα είναι οι εμφανίσεις μας στο ξεκίνημα των παιχνιδιών. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε και δεν είμαστε στη θέση του οδηγού, αλλά κυνηγάμε τους αντιπάλους», και συμπλήρωσε: «Όσο κι αν κερδίσαμε κάποια παιχνίδια, είναι πολύ δύσκολο να κυνηγάμε και να τα γυρίζουμε όλα.

Ένα άλλο ερώτημα είναι η άμυνά μας. Πρέπει να διορθωθούμε στον συγκεκριμένο τομέα».