ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ομηρείας έζησε για ένα εξάμηνο 32χρονος υπήκοος Καμερούν, ο οποίος είχε απαχθεί από συμμορία Αλβανών κακοποιών και υπέστη απάνθρωπα βασανιστήρια, με ξυλοδαρμούς και ηλεκτροσόκ.

Το περασμένο Σάββατο, έπειτα από έφοδο σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια οι αστυνομικοί απελευθέρωσαν τον 32χρονο, ο οποίος βρέθηκε σε άθλια κατάσταση. Οι απαγωγείς τον έδεναν με αλυσίδες σε δένδρα και τον χτυπούσαν αλύπητα με ξύλα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Στα βασανιστήρια περιλαμβανόταν και σεξουαλική κακοποίηση καθώς και ηλεκτροσόκ, καθώς διοχέτευαν ρεύμα στο σώμα του με αυτοσχέδιο ηλεκτρικό μηχανισμό. Η μόνη τροφή που του έδιναν όλους αυτούς τους μήνες ήταν ψωμί και ελιές, ενώ παρ΄ ότι ήταν εξαντλημένος από την πείνα (είχε χάσει περισσότερα από 20 κιλά) συνέχιζαν να τον βασανίζουν.

Ο αλλοδαπός μαζί με συνεργό του εξαπάτησαν τα μέλη της σπείρας των απαγωγέων και τους απέσπασαν 50.000 ευρώ. Οι Αλβανοί απήγαγαν τον 32χρονο στα τέλη Απριλίου. Επικοινώνησαν στη συνέχεια με την αδελφή του θύματος (η οποία διαμένει στη Γαλλία, είναι στέλεχος μεγάλης εταιρείας καλλυντικών και βουλευτής στο Καμερούν) και της ζητούσαν 100.000

ευρώ. Η αδελφή του απαχθέντος κατήγγειλε την απαγωγή στις γαλλικές αρχές και μέσω του αστυνομικού συνδέσμου της γαλλικής πρεσβείας ενημερώθηκε στις 8 Ιουνίου η Ασφάλεια.