ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ νέους σκότωσε ένα ελάφι στο Μελισσοχώρι της Θήβας. Οι δύο άτυχοι αλλοδαποί εργάζονταν σε φάρμα άγριων ζώων και είχαν ως απασχόληση να φροντίζουν τα ζώα. Εδώ και αρκετό καιρό ήταν οι άνθρωποι που πρόσφεραν τροφή στα ζώα χωρίς να έχει συμβεί κάτι παράξενο. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και την περασμένη Παρασκευή το βράδυ. Με σκοπό να τους δώσει τροφή, ο 33χρονος αλλοδαπός μπήκε μέσα στον περιφραγμένο χώρο όπου βρίσκονταν τρία ελάφια, από τα οποία ένα αρσενικό και δύο θηλυκά. Όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά αγνοούνταν η τύχη του. Την επόμενη μέρα, Σάββατο πρωί, εντοπίστηκε από τον 35χρονο συνάδελφό του μέσα στον περιφραγμένο χώρο όπου ήταν τα ελάφια. Όταν προσπάθησε να μπει στον χώρο ο 35χρονος δέχτηκε και αυτός φονική επίθεση από το αρσενικό ελάφι το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα σε ευαίσθητα σημεία του σώματός του και στο κεφάλι και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τους δύο άτυχους νέους εντόπισε μέσα στον περιφραγμένο χώρο των 200 μέτρων ο 56χρονος ιδιοκτήτης το μεσημέρι του Σαββάτου. Όταν πήγαν οι αστυνομικοί από τη Θήβα βρήκαν τα δύο πτώματα των άτυχων νέων.

Εποχή αναπαραγωγής

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχει συλλέξει η Αστυνομία, και στις δύο περιπτώσεις το αρσενικό ελάφι ήταν αυτό που είχε επιφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα και στους δύο άτυχους νέους ενώ υπήρχαν εμφανή ίχνη αίματος στα κέρατά του. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για περίοδο αυξημένης επιθετικότητας αφού τα ελάφια βρίσκονταν σε εποχή αναπαραγωγής.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας συνελήφθη και οι σοροί των δυο νεκρών μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνας για νεκροψία- νεκροτομή!