O λόγος στους αναγνώστες. Ο Νίκος Αθανασόπουλος , Κρέμου 129, Καλλιθέα, γράφει:

«Η υπεροχή ενός κόμματος στις δημοσκοπήσεις δεν πρέπει επ΄ ουδενί να επηρεάζει τη συμπεριφορά του και ούτε να γίνεται αφορμή για επίδειξη αλαζονείας και αυταρχισμού εκ μέρους των στελεχών του. Έχει ο καιρός γυρίσματα και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν πρέπει να επαναπαύεται η παράταξη που προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Οι κουμπάροι, οι υποκλοπές, τα ομόλογα, η βία στα γήπεδα κ.λπ.

αποτελούν αρνητικά σημεία που δεν τιμούν ένα κράτος συγκροτημένο.

Όσα γίνονται και διαδραματίζονται στις μέρες μας με τους συμψηφισμούς και τις άγονες χωρίς τελειωμό αντιπαραθέσεις μεταξύ της κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης θυμίζουν τη λαϊκή παροιμία “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”, αφού τα ίδια γίνονται πάντοτε και σε κάθε εποχή.

“Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”. Και ποιος είναι την σήμερον ημέρα άσπιλος, αμόλυντος, αδιάφθορος, για να σηκώσει το ηθικό ανάστημά του; Ουδείς, απαντώ, και όποιος έχει το μέλι σίγουρα βάζει το χέρι του σ΄ αυτό.

Δρυός πεσούσης, πας ανήρ…

ξεσκεπάζεται και σήμερα τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιον, επομένως, γιατί δεν προσέχουν οι πάντες, προκειμένου να είναι άψογοι; Η αντιπολίτευση άλλο που δεν θέλει να έρχονται στο φως σκάνδαλα και ατασθαλίες για να έχει κάτι να λέει και να παίρνει αυτό το επικριτικό ύφος της, κάνοντας την τρίχα τριχιά, κατά την προσφιλή και εύκολη μέθοδο της εκάστοτε αντιπολίτευσης.

Κάποτε τα παθήματα να γίνουν μαθήματα, γιατί έχουμε ζαλιστεί με όλες αυτές τις κόντρες και αποκαλύψεις εκατέρωθεν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ.ο.κ. Όλες αυτές οι ατασθαλίες, χωρίς να γίνεται τίποτα επί της ουσίας, μας πισωγυρίζουν, αφού τίποτα δεν προχωράει και καμιά πρόοδος δεν συντελείται, παρ΄ όλες τις στομφώδεις διακηρύξεις και μεγαλοστομίες είτε προέρχονται από την κυβέρνηση είτε από την πλευρά της αντιπολίτευσης». Υπενθύμιση: Παρακαλώ πολύ να γράφετε μόνον από τη μια μεριά του χαρτιού και να μη χρησιμοποιείτε, στο ίδιο κείμενο, διαφορετικού χρώματος μελάνι. Επίσης, είναι απαραίτητο ύστερα από κάθε μεγάλη πρότασή σας να αλλάζετε παράγραφο. Γιατί αλλιώς, αυτά που λέτε πνίγονται- δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Ευχαριστώ.