Στα πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδι ΑΣΚ Ολυμπιακός- Ατρόμητος με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει τελικά την πρόκριση με 6-5. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ τελείωσε 1-1, όπως και η παράταση. Στη διαδικασία των πέναλτι, όμως, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε το σουτ του Κοντέων και έστειλε την ομάδα του στις «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Βόλου στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα και διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο οι φάσεις ήταν πολλές μπροστά και στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, καθώς στο 13΄ ο Μαρίνος ανέτρεψε και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Κατσαρός. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφθασαν στην ισοφάριση με γκολ από τα… αποδυτήρια, αφού στο 47΄ ο Ολιβάρεζ ήταν αυτός που σκόραρε (1-1). Το σκορ αυτό δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι Τσαγγάρης, Αγγελόπουλος, Πέτρου, Σκαρλάτος, Βέρμπης για τον ΑΣΚ Ολυμπιακό και Λουτσιάνο, Κατεμής, Μιχαηλίδης, Ολιβάρεζ, Μέζα, Ρόβας για τον Ατρόμητο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σταυρίδη (Πιερίας), που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αγγελόπουλο, Κοντέων, Βέρμπη, Ολιβέιρα, Ιωάννου, Λουτσιάνο και Μαρίνο.

ΑΣΚ ΟΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Πέτρου, Σαρρής, Κατσαρός, Χατζηκωνσταντίνου, Γεωργιάδης (76΄ Βέρμπης), Κατέ Φονσέκα (65΄ Τσαγγάρης), Μίτροφ (82΄ Πακάλτσης), Σκαρλάτος, Κοντέων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Μαρσέλο Ολιβέιρα (102΄ Γεωργίου), Ανατολάκης, Ιωάννου, Ρόβας, Λουτσιάνο, Βερντέχο, Κουτσοσπύρος (88΄ Μέζα), Ολιβάρεζ, Μαρίνος (117΄ Κατεμής).