Η ΕΛΛΑΔΑ είναι η χώρα του παραλόγου και της αναρχίας. Είναι η πρώτη αναρχική χώρα. Είναι η πρώτη χώρα με αναρχική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα. Απλώς φλυαρεί στα παράθυρα της τηλεόρασης.

Μια κυβέρνηση λόγων, όχι έργων. Αυτό οφείλεται στην κοινωνική της διάρθρωση. Είναι η μόνη χώρα που έχει μια ολόκληρη τάξη που διατρέχει την κοινωνική πυραμίδα από την κορυφή ώς τη βάση και πληθύνεται συνεχώς.

Πρόκειται για τα λαμόγια.

Λαμόγια είναι όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να σιτίζονται και να πλουτίζουν εις βάρος των άλλων μη κάνοντας τίποτα. Επειδή είναι μάγκες! Αυτή η κοινωνική τάξη στις άλλες χώρες είναι ακόμη καθυστερημένη. Στην Ελλάδα είμαστε πρωτοπόροι.

Στον δρόμο λαμόγια είναι εκείνοι οι ζητιάνοι που με θρασύτητα κι επιθετικότητα απαιτούν να τους δώσεις λεφτά για την μπίρα τους ή την πρέζα τους.

Στη διαδήλωση είναι εκείνοι που θα σπάσουν τις βιτρίνες για ν΄ αρπάξουν τα δερμάτινα μπουφάν ή τους υπολογιστές.

Στην Εκκλησία είναι οι επίτροποι και οι παπάδες που κλέβουν το παγκάρι και εμπορεύονται τους αγίους. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί που παίρνουν φακελάκι και οι υπάλληλοι που κλέβουν τα φάρμακα, το οινόπνευμα, τα σεντόνια.

Στο Δημόσιο, αυτοί που δεν δουλεύουν αλλά απαιτούν να πάρουν τις περισσότερες υπερωρίες, αργίες και οδοιπορικά. Αυτοί που παίρνουν τις μίζες και τις προμήθειες επειδή συμμετέχουν σε επιτροπές.

Στην Αστυνομία, οι μπάτσοι που έχουν τις δοσοληψίες με τη νύχτα, τους σωματεμπόρους και τους εμπόρους ναρκωτικών.

Στις επιχειρήσεις, εκείνοι που αρπάζουν τα προνόμια, τα έργα, τις προμήθειες του Δημοσίου όχι για να τα εκτελέσουν οι ίδιοι, αλλά για να τα μεταπωλήσουν και να ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς να δουλεύουν.

Εφοριακοί, λιμενικοί, μηχανικοί, δασικοί, δημοσιογράφοι που αντί να κάνουν τη δουλειά τους εμπορεύονται αυθαίρετα, φόρους, ειδήσεις, ζωές, αίμα, τιμή, με τα πλούσια αφεντικά τους.

Στην κυβέρνηση τα λαμόγια συνωμοτούν και ληστεύουν το Δημόσιο και το κοινωνικό χρήμα, τα Ταμεία και τις συντάξεις των πολιτών.