Τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Κρήτης στα δύο ματς της Εθνικής Ελλάδας με Ουγγαρία και Μολδαβία- στις 2 και 6 Ιουνίου στο Παγκρήτιο- ζήτησε χθες από το Ηράκλειο ο ομοσπονδιακός τεχνικός του εθνικού μας συγκροτήματος Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός προπονητής βρέθηκε στο Ηράκλειο μαζί με τον βοηθό του Γ. Τοπαλίδη και συνοδεία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και μελών της τοπικής Ένωσης επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, όπου θα διεξαχθούν τα δύο ματς της Εθνικής, ενώ κανόνισε και τις λεπτομέρειες για τη διαμονή των παικτών της ομάδας μας.

«Έχουμε δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις στον όμιλο για να προκριθούμε στην τελική φάση του Εuro 2008 και ελπίζουμε στα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε στο Παγκρήτιο να έχουμε κατάμεστο γήπεδο και ο κόσμος να μας στηρίξει» τόνισε ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τα ματς με Ουγγαρία και Μολδαβία στο Παγκρήτιο. «Χαιρόμαστε που η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να δώσουμε τα δύο ματς με την Ουγγαρία και τη Μολδαβία στην Κρήτη, σε ένα γήπεδο όπου έχουμε ξαναπαίξει με την Ελβετία και νιώσαμε τη ζεστασιά του κόσμου».

Αναφορικά με τον σκοπό της επίσκεψής του στο Ηράκλειο υπογράμμισε ότι «… θέλαμε να επισκεφθούμε πρώτα απ΄ όλα το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουμε και να μιλήσουμε με τον διευθυντή του για το τι θα χρειαστούμε κατά το διάστημα της παραμονής μας στην Κρήτη. Παράλληλα πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τους υπευθύνους του σταδίου ώστε τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε στο Παγκρήτιο να γίνουν υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις». Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στη συνέχεια ότι «… είμαι ικανοποιημένος από την κατάσταση που είδα, τόσο στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου όσο και στο κεντρικό γήπεδο και όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι του σταδίου θα είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση όταν θα έρθουμε στο Ηράκλειο για τα ματς με την Ουγγαρία και τη Μολδαβία».

Όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, η Εθνική ομάδα αναμένεται να αφιχθεί στο Ηράκλειο στις 30 Μαΐου το βράδυ και θα παραμείνει συνολικά οκτώ ημέρες στην πόλη, μέχρι και τις 6 Ιουνίου.