ΩΣΤΕ λοιπόν η κυβέρνηση δεν υιοθετεί τη φρασεολογία του κ. Γιακουμάτου. Ευτυχώς που το διευκρίνισαν. Το αρχιερέας της διαπλοκής, εγκρίνεται. Το νταβατζήδες επίσης, έστω και με συνοδεία τζατζικιού. Αλλά λαμόγια ποτέ!

ΑΝ δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν για γέλια. Γιατί τρία χρόνια μετά τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία προτιμά να παριστάνει την αντιπολίτευση, παρά να αναλαμβάνει τις ευθύνες της ως κυβέρνηση. Κατανοητό.

Φαντάζεστε μήπως τον κ. Γιακουμάτο- αλλά και πολλούς άλλους υπουργούς- να μιλούν για το έργο τους;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ την ώρα που γίνονται όλα αυτά τα γραφικά, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ξεχνάνε ότι το δικό τους σπίτι έχει πιάσει φωτιά. Πριν από λίγους μήνες είχαμε τους κουμπάρους που μας έδωσαν μια αρκετά καλή εικόνα για τις επιλήψιμες διασυνδέσεις της γαλάζιας εξουσίας με κοινούς απατεώνες που έβαλαν για τα καλά το δάχτυλό τους στο μέλι.

ΤΩΡΑ ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο με τους φρουρούς βουλευτών, ένας εκ των οποίων κατηγορείται για συμμετοχή σε ληστεία, ενώ εις βάρος άλλου υπάρχουν καταγγελίες για σχέσεις με κυκλώματα προστασίας. Έχει μάλιστα ενδιαφέρον και δείχνει το επίπεδο της εσωτερικής διαμάχης στη Ν.Δ. ότι όλοι συνδέουν το τελευταίο κρούσμα στα Χανιά με τον ανελέητο εσωτερικό πόλεμο των βουλευτών του κόμματος.

ΚΑΙ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η καταγγελία εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου ότι χρησιμοποίησε ψευδομάρτυρα για να κερδίσει αποζημίωση σε τροχαίο.

Καταγγελία που ο υφυπουργός διέψευσε μεν, δεν έδωσε ωστόσο την παραμικρή εξήγηση για κάποιες περίεργες συμπτώσεις.

ΟΣΟ για το Μαξίμου, σιωπά ελπίζοντας ότι όλα θα περάσουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοια στάση θα έρθουν κι άλλα και χειρότερα!