Δείχνει να κάμπτεται ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ στο θέμα της παραχώρησης του Μπρούνο Τσιρίλο. Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν αρνητικός, αλλά τώρα φαίνεται ότι το σκέφτεται.

Ο λόγος λοιπόν που έκαμψε την αντίδραση του Ισπανού τεχνικού, δεν είναι άλλος από το ότι ο Τσιρίλο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι χωρίς η «Ένωση» να πάρει χρήματα. Αυτό λοιπόν έβαλε σε σκέψεις τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων»

Ο ΚΑΦΕΣ

Επιθυμεί την ένταξή του στην ΑΕΚ και η «κίτρινη» διοίκηση το σκέπτεται σοβαρά

ο οποίος βλέπει ότι αν δοθεί τώρα, η ΑΕΚ θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό, ενώ ίσως καταφέρει να κρατήσει και τον Μαντούκα, χωρίς να πληρώσει. Ο Σάντος θέλει οπωσδήποτε να πάρει στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορεί να περιμένει, αφού μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να έχει αποκτήσει ένα κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό. Έτσι το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει ότι εξετάζει και άλλους στόχους.

Χθες ο Τσιρίλο, μιλώντας στον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Τιάγκο Πίρες, ανέφερε: «Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι σημαντικό για μένα να αγωνιστώ σ΄ αυτή. Όμως μέχρι τώρα δεν ξέρω να υπάρχει κάτι επίσημο. Σήμερα ή αύριο θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα ξέρω περισσότερα».

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Μεγάλη είναι η επιθυμία του Παντελή Καφέ να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Σύντομα, ίσως σήμερα ή αύριο, θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό, αφού σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του παίκτη και αυτό πάντα μετρά στον Νικολαϊδη. Για τον Μονταϊνι τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού ο προπονητής του είπε ότι θα τον χρειαστεί και θα του δώσει ευκαιρίες. Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Λιβόρνο είναι κοντά στη συμφωνία για την παραχώρηση του Αμέλια στην Σπαρτάκ Μόσχας και ότι ήδη δρομολογείται η απόκτηση του Σορεντίνο, αν γίνει η μεταγραφή αυτή.

ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΦΕΡΕΡ

Με τίτλο: «Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ θριαμβεύει στην ελληνική λίγκα», η εφημερίδα «Sport» της Ισπανίας φιλοξενεί συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΚ.

Με αφορμή την άποψη του Φερέρ για τον χθεσινό αγώνα Μπέτις-Μπαρτσελόνα, ο τεχνικός της Ένωσης πρόσθεσε: «Δεν αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο βαθμό που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερους προϋπολογισμούς από τον δικό μας και η διοίκηση το γνωρίζει. Γι΄ αυτό και δέχονται σαφώς μεγαλύτερες πιέσεις. Εμείς πάντως το παλεύουμε και δυσκολεύουμε τη ζωή των άλλων».

Στην ερώτηση αν η ομάδα του διεκδικεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, απάντησε: «Μην πάμε τόσο μακριά. Θα κάνουμε αυτό που μπορούμε και μας αφήνουν στη Λίγκα και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

Πάντως ο Φερέρ χθες το απόγευμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και η οποία θα μεταδοθεί σήμερα στις 19.00, είπε κάτι διαφορετικό: «Βεβαίως και θα έβαζα στοίχημα ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα» ●●● Χθες κόπηκε η πίτα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις τυχεροί ήταν ο Άκης Ζήκος που πήρε μία τηλεόραση πλάσμα, ο Λεωνίδας Καμπάντης που πήρε ένα Χ-Βox και ένα ΜΡ3 Ρlayer πήρε o Παναγιώτης Λαγός.