Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Μπορεί ο Γιώργος Γεωργιάδης να δήλωσε ότι είναι ΠΑΟΚ και ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του «Δικεφάλου», όμως, λόγω του τρόπου με τον οποίο είχε φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποτελούσε αίνιγμα η αντιμετώπιση που θα είχε από τους φιλάθλους της. Τελικά, όταν σηκώθηκε από τον πάγκο για να μπει στον αγωνιστικό χώρο αποδοκιμάστηκε από ελάχιστους και χειροκροτήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ενώ όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο. ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ

Ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ «συνελήφθη» από κάμερα πολυκαταστήματος να κλέβει ένα καπάκι τουαλέτας! Πρόκειται για τον άσο της Πόρτσμουθ και πέντε φορές διεθνή με την Εθνική Αγγλίας Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος εισπράττει κάθε εβδομάδα 45.000 ευρώ.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πολυκαταστήματος Dartford «συνέλαβε» τον Τζόνσον μαζί με τον φίλο του και παίκτη της Μίλγουολ Μπεν Μέι να κλέβουν ένα καπάκι τουαλέτας και άλλα είδη μπάνιου. Φυσικά κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία τους επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 120 ευρώ.

ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ

Ένα από τα συνθήματα της Μπάγερν είναι: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπίζνες». Και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα στην περίπτωση του Όουεν Χάργκριβς. Τον διεθνή Άγγλο μέσο επιθυμεί διακαώς τους τελευταίους μήνες να εντάξει στο δυναμικό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπάγερν ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως ο παίκτης δεν πωλείται τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, γιατί δεν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας που στοχεύει στην κατάκτηση πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγγλικός σύλλογος θέλοντας να δοκιμάσει της αντοχές της Μπάγερν υπέβαλε προσφορά 30 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Και οι Βαυαροί είπαν ξανά «Όχι», δίνοντας ραντεβού με τους Άγγλους το καλοκαίρι.

500άρης

Μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Γιουβέντους που φόρεσε 500 φορές τη φανέλα της Γηραιάς Κυρίας έγινε το Σάββατο ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην αναμέτρηση με την Μπάρι για τη Serie Β. Ο Ντελ Πιέρο γιόρτασε τις 500 συμμετοχές του σημειώνοντας ένα γκολ και δημιουργώντας ακόμα δύο, οδηγώντας έτσι τη «Γιούβε» στη νίκη με 4-2 και στην πρώτη θέση. Το ρεκόρ συμμετοχών στη σπουδαία ιταλική ομάδα κατέχει ο αείμνηστος Γκαετάνο Σιρέα (19741988) με 552 και ακολουθεί ο Τζιουζέπε Φουρίνο (19691979). Στη Γιουβέντους είναι τόσο βέβαιοι πως θα αγωνίζονται στη Serie Α από τη νέα σεζόν, ώστε έχουν αρχίσει από καιρό τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση νέων παικτών.

Μεταξύ των παικτών που αναμένεται να διεκδικήσει, είναι και ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ.