ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ σε απολογία για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, που συνδέονται με τη δράση των μελών του παραδικαστικού κυκλώματος, θα λάβει τις επόμενες μέρες ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με βούλευμά του απέρριψε χθες την αίτηση εξαίρεσης που είχε υποβάλει ο κατηγορούμενος δικηγόρος κατά του εφέτη- ανακριτή Γιάννη Σίδερη, κρίνοντας ότι δεν στοιχειοθετούνται οι καταγγελίες περί μεροληπτικής συμπεριφοράς του ανακριτή.

Οι πράξεις που φέρουν τον Σ. Κεχαγιόγλου και πάλι με την ιδιότητα του κατηγορουμένου στο ανακριτικό γραφείο, έχουν σχέση με την παράνομη δραστηριότητα της καταζητούμενης πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία και προέκυψαν μετά την πρώτη του απολογία πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο ίδιος πάντως, όπως είναι γνωστό, από την πρώτη στιγμή που το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, αρνήθηκε την εμπλοκή του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με δωροδοκίες δικαστών.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ