ΠΟΛΟ

Στην κολυμβητική ομοσπονδία επικρατεί προβληματισμός μετά τα (νέα) επεισόδια που σημειώθηκαν σε δύο κολυμβητήρια, στη 12η αγωνιστική της Α1 πόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το παιχνίδι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, η ομοσπονδία έκανε παρέμβαση και ζήτησε δεύτερη διμοιρία ΜΑΤ, ενώ μόλις η κατάσταση έγινε επικίνδυνη στο κολυμβητήριο, έπειτα από αίτημα του αλυτάρχη, έφτασε και τρίτη. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, υποστήριξε: «Αυτό που ελπίζουμε είναι να επιβληθούν αυστηρές ποινές από τον αθλητικό δικαστή, ώστε να συνετιστούν οι υπεύθυνοι».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με τον Αλέξη Αλβανό κανονικά στη σύνθεσή της, θα παραταχθεί αύριο η εθνική χάντμπολ στην κρίσιμη πρεμιέρα με την Εσθονία στην Κέχρα, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο διεθνής άσος έχει πάρει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί και ο Γκόραν Πέρκοβατς τον υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι, στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει νίκη και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.

ΠΑΓΔΑΤΗΣ

Ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε στην Αυστραλία. Όχι βέβαια στη Μελβούρνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως περνάει απαρατήρητος στο Σίδνεϊ, στο τελευταίο τουρνουά πριν από την έναρξη του αυστραλιανού ΟΠΕΝ, την προσεχή Δευτέρα. Ο Παγδατής προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, νικώντας 7-6, 6-1 τον Λετονό Έρνεστ Γκούλμπις, ενώ στις εξέδρες βρέθηκαν συγγενείς του, αλλά και μέλη του προσωπικού του Fan Club στην Αυστραλία.