Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και η παρατηρητικότητα 32χρονου Αλβανού επιχειρηματία οδήγησε τις ελληνικές αστυνομικές αρχές στην εξάρθρωση της συμμορίας των ομοεθνών απαγωγέων του. Αν και οι απαγωγείς που τον κράτησαν όμηρο για πέντε ημέρες τού είχαν καλύψει τα μάτια με μαξιλαροθήκη και του είχαν δέσει τα χέρια, κατάφερε να διακρίνει από τη συσκευασία φαγητού την επωνυμία του καταστήματος.

Ερευνώντας στη συνέχεια την περιοχή, αξιωματικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο όπου η εξαμελής συμμορία κρατούσε όμηρο το θύμα. Οι δράστες είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα πριν από δύο μήνες και ύστερα από έρευνες συνελήφθησαν τρεις από τους απαγωγείς, δύο άνδρες 34 και 33 χρόνων και μια 25χρονη, ενώ οι συνεργοί τους αναζητούνται.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο εμπόριο κατεψυγμένων κρεάτων στην Αλβανία. Η απαγωγή έγινε τις βραδινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα. Κατά το διάστημα της ομηρίας, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τον αδελφό του θύματος στην Αλβανία και αρχικά του ζήτησαν λύτρα 400.000 ευρώ. Έπειτα από διαπραγματεύσεις οι δράστες συμφώνησαν στο ποσό των 160.000 ευρώ, το οποίο παρέλαβε συνεργός τους στην Αλβανία. Μία ώρα μετά την παραλαβή των λύτρων άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ