ΒΟΛΟΣ

Ενώ όλα έδειχναν πώς η Νίκη Βόλου και ο Ηλυσιακός θα ξεκαθάριζαν τους λογαριασμούς τους, σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στον αγώνα ρεβάνς, ο Ρέιζερ φαίνεται πως είχε αντίθετη άποψη. Με μία περίτεχνη ενέργεια στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έβγαλε τετ α τετ με τον Γκίτκο τον συμπαίκτη του Μανωλιάδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το χρυσό γκολ που έστειλε την ομάδα των Ιλισίων στις «8» της διοργάνωσης. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, καθώς οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Τα σκληρά φάουλ και οι λανθασμένες επιλογές κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα οι 1.500

θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο να φύγουν απογοητευμένοι από το θέαμα. Στο 78΄ η ομάδα του Βόλου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σίμιτς. Στο 24΄ η Νίκη πέτυχε γκολ με τον Χώνο το οποίο δεν μέτρησε, καθώς ο τερματοφύλακας του Ηλυσιακού Μπαλτιμάς ήταν τραυματίας και το παιχνίδι είχε διακοπεί. Ο διαιτητής Αποστολίδης από την Πιερία εκτός από την κόκκινη κάρτα στον Σίμιτς, έδειξε κίτρινες στους Ρουμελιώτη, Παυλίδη, Γκαρέ και Κοζανίδη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Ρουμελιώτης, Κουτσογιάννης (66΄ Ντράχνο), Σίμιτς, Τσικίνιο, Ρίκκα, Χώνος, Μαρκομιχάλης, Παυλίδης, Πιττάκας (53΄ Παλάσκας), Ζορμπάς (74΄ Μπαλαμούτης). ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:Μπαλτιμάς, Γκαρέ, Ψαρρής, Νίττης, Γκοσποντίνοφ, Μανωλιάδης, Κοζανίδης, Παπαδημητρίου, Ρέιζερ (90΄+ Σωτήρογλου), Κάμπας (89΄ Αντωνόπουλος), Μακρής (71΄ Μποτσίβαλης).