Αντιμέτωπες με τον φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης και της έλλειψης ρευστότητας, αλλά και τα υψηλά κόστη που επιβάλλει η ακρίβεια στην ενέργεια και τις πρώτες ύλες, βρίσκονται επιχειρήσεις της εστίασης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σχεδόν οι οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης έχουν καθυστερημένες οφειλές προς το Δημόσιο αλλά και ιδιώτες, ενώ το λειτουργικό τους κόστος μέσα στον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε κατά 41,7%.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ